Ei muka ehdi tätä päivitellä. Ja jos päivityskatko pitenee, niin on yllättävän korkea kynnys alkaa kirjoittaa. Mulla on töissä niin paljon tekemistä, että koirastelu edelleen hävettävän niukkaa.

Agilityä on harkkailtu pariin otteeseen Terolla ja parisen kertaa omassa reeniryhmässä sitten viime päivittämän. Rokki on ollut joka kerta innokas ja mitään suurta mokailua ei oo ollut. Viime käynti AginLumossa oli varsin hyvä, pisin pätkä kai 12 tai 13 estettä ja mallikasta menoa. Upeaa, että poronen kestää jo pienesti kieputusta eikä vauhti ihan täysin hyydy. :D Tottelevaisuutta tehdään liian laiskasti, metsässä on tehty silleen, että vuorotellen saavat tehdä. Tosi nätisti pystyvät oottamaan omaa nimeään eli lupaa tulla tekemään, jopa Pippis raaskii odottaa vuoroaan. Rokilla oli jätöt pikkasen sekaisin, mut ei oo ihme tällä harkkamäärällä. Kävyillä on tehty "tunnarintapaista" ja Roks on pätevä ja tarkka, kun taas Pippa on nopeuskuningatar. Pudotettua lelua ollaan tehty jokunen kerta ja tarkkuusesinettä. Kovin tyytyväinen olin kumpaankin taitoeläimeen. :o)

Tänään tuli Peten Koiratarvikkeen tilaus, ja nyt on mun murustimilla hienot uudet Hurtan Lifeguard heijastinvermeet. Pipalla on oranssi panta ja Rokilla oranssi y-valjas sekä kummallakin 1,5-metrinen oranssi hihna. Vaiks millainen harmausilma tulee, ni kyl noitten kans kelpaa käpötellä. Multa iteltä löytyy saman sarjan oranssit treeniliivi ja treenisäärystimet. Mahdetaan näyttää oransseilta, jos kaik käytössä. ;oD Pohdin kauan, pitäskö noille jotain uusia heijastinliivejä hankkia, mutta jospa käytetään vanhoja pikkasen kulahtaneita ainakin tuleva talvi.