Kotiin päästyä soitti Tuula aikas pian, ja lähdettiin koikkusten kanssa Järilään treffaamaan lagottosia. Oltiin paikalla hyvissä ajoin, taktisesti suunnittelinki näin. Meillä oli pikku hetki esineruutuilla. Ensin Roksula autoon huutamaan ja Pipsula töihin. Innokas Pip omaan tyyliinsä huitaisi takaosaan, mistä toi esineen. Vähitellen sen oli pakko tulla etuosaan, ku takaata ei enää löytynyt. Nenä siitä sitten aukesi ja etuesineetkin nassi noukki. :o) Seuraavaksi töihin porostin. Se niin toivoi pääsevänsä tekemään jotain, et ei meinannut suostua virtsimään!! Sidoin sen kantoon kii katsomaan mun esineillä leikittelyä. Pientä kitinää esiintyi, se on vaan voi voi, olkoot. Romp lähti upeasti etsimään ja löysikin pian. Ekan palautus silleen, et en oo satavarma, kerkeskö tiputtamaan vai ojensiko mulle. Tokan palautus kaunsi. :o) Poika ei löytänyt kumpaakaan heti ja alkoi aktiivisesti käyttää kuonostinta. Jee, superhienoa! Lenkillä se sai taas olla hetkosen vapaana ja hienosti totteli luoksetulokutsuja eikä huidellut yhtään. Tarvii edetä maltilla, jos vaikka vielä oppis uskaltamaan pitää sitä lenkit irti.

Lenkiltä tuotiin Pip kotiin ja Rok lähti mun kans Präikäntietä kohti eli vinttikoiraharkkoihin. ;oD Hodari huusi taas ku hullu ja veti upean juoksun vieheen perässä.

Illalla nappulat kummallekin tokostuksesta. Pip seurasi, liimautui eteen, sivulle, tekji jättöjä, kaukkaroi ja paikkaistui sekä -makasi. Kiihko taas yllättäin melkoinen. ;o) Rok eteenliimautumisia, sivulle, liikkeestä maahan, paikkaistuminen ja -makuu yhdessä Pispun kanssa sekä seuraamista varten paikallaan käännöksiä. Käännös oikealle kaunis ja käännös vasemmallekin eilistä parempi, poika taitaa olla löytänyt pebansa. Paikka ei säilynyt, mut nyt haenkin ensin peruuttamista ja vääntymistä, ja sit mahdollisesti fiilausta. ;o) Rokilla alkaa olla upea kontakti, ku oottaa multa kehotusta. Piti lenkilläkin melkoisen kiinteää tuijotuskontaktia.