Enää joulujuhla ja sit olis muutaman viikon loma. ;oD Tulee tarpeeseen, oon ollut niiiin saamaton viime ajat. Jospas nyt ulkoilu aurinkoisessa säässä, kodin siivous viihtyisäksi ja mahis aamunukkumiseen tekis mulle ihmeitä.

Rokki sai tänään paikan tottelevaisuuskurssille. :o) ;Mun omat hermot eivät kestäneet kunnolla odottamista isossa ryhmässä ja Rokkiakin kitisytti, niin nyt mennään privaatille, jossa harkkaa yks koira reisuus. Ja tän kouluttajatyypin pitäis olla varsin taitava naksutinasioissa. Ehkäpä Rokin laiska matte sais vihdoinkin opetettua pojjaalle seuraamista. Reenipaikka on Koirakioski, ja kurssi kestää viis kertaa.

Äsken oltiin hevonkakkaratiellä lenkillä. Roks sai olla vapaana, ja kerran jo luulin sen lähtevän, mut ei onneks ollutkaan mitään. Pippa oli aivan intona kans juoksentelemassa.

Aussielainen on nyt kahtena päivänä ontunut hetkosen jalkaa, mutta se "parannettiin" juoksemalla hiukan matkaa. Jos Pip haistelee alkumatkasta lumihangessa, alkaa varvaksia nipistellä ja pakko nostelal, mutta hiukan matkaa jos on jo kävelty, ni ei ala palella. Jännä, että kropan ollessa lämmin, eivät "ulokkeetkaan" palele. ;o) Rokkia ei palele, sen esi-isä lie kehittänyt itelleen erikoisverenkierron varpahaisiin. ;O) Pakkasta ei oo hillittömästi, aamulla tais olla 20. Kylmäähän tääkin, mutta ihan ok vielä saa kävellessä hengitettyä.

Kävin tilaamassa apteekista koiskuille biotiiinia (Biotin Plus), koska Pipan häntä on tosi rivon ruma. Kahdeksantoista hamppukarvaa takkuisessa sekasotkussa. En tohdi furminoida sille rottahäntää, perävillat jo niin niukat.