Nyt on piirinmestaruus-toko takana ja olen tyytyväinen :o) Pisteet 207,5 ja kolmostulos ei kuulosta hienolta, mutta tosi moni asia loistavasti. Tuomari oli Riitta Räsänen.

Paikkaistuminen 0
Ruutu 10
Idari 9,5
Luoksetulo 9
Kaukkarit 7
Tunnari 10
Metallinouto 0
Seuraaminen 9
Ohjattu nouto 0
Paikkamakuu 9

Muistaakseni liikket oli tuossa järjestyksessä, kiva ettei aina samalla tavalla. Istumisessa viidestä koirasta neljä meni makaamaan, Pippa kuulemma kolme sekuntia ennen kuin aika tuli täyteen. Ruutu meni nappiin, kauniisti merkille, vauhdilla ruutuun, ei mitään huomauttamista ;o) Luoksetulossa olis saanut olla enempi vauhtia, varsinkin ekalla pätkällä, mutta pysähdykset liki täydelliset ;oD Idarissa istuminen oli valmiusasennossa istuminen eli sellainen etunojatyyppinen, mistä pääsee äkkiä tekemään juttuja, jos saa kehotuksen, siitä puolipistevähennys. Mun kävelystä tuli huomautus, kun pidän käsiä "kyljissä", täytyy luulemma pitää alhaalla seuraamisessa. Kaukkareissa Pippa teli kaikki vaihdot, mutta liikkui alle puolet omasta kropastaan, ja luuli mun tallovan palatessani sen viereen ja se väisti, tiedänpä nyt Pipan haluavan muhun pienen hajuraon vai onkohan turvallisuusväli ;o) Mahtavaa, että saatiin smanlaiset kaukkkarit tehtyä ku reeneissä! Toinen osio alkoi tunnarilla, pelkäsin hirveästi. Reippaalla vauhdilla palikoille eikä löytynyt ekalla haistokierroksella, seuraavalla onneks poimi oman ja nassi toi upeasti, jesh ;oD Metallinoudossa heitin tosi huonosti, aivan vinoon, olis pitänyt jättää homma siihen, mut aivoton-minä sanoin "hyppy" ja "haje". Pip meni kapulalle, ei halunnut ottaa, otti uudella käskyllä, sanoin "hyppy" ja ohjasin kädellä. Se katto ihmeissään, tiputti kapulan ja hyppäs mun luo. Seuraaminen jännitti, ku pidin kädet alhaalla, mutta Pippaliini ei edistänyt lainkaan ;o) Kontakti hieno niin kuin aina, mut käännöksissä oli toivomisen varaa. Ohjatulla Pips meni mahtavasti merkille, jiihaaa!! Raaskin odottaa hetken, käsky oikealle, meni upeasti, mut vilkaistuaan kapulaa ei halunnut ottaa sitä. Lähti keskikapulalle, ilmoitin sen vääräks, ei halunnut mennä oikealla, kävi katsastamassa vasemman ja sit kutsuin luokse. Kun katselin meitä ennen liikkeet suorittaneen bernin kuolaneritystä, aikamoiset limastukset maahan asti. Tuli mieleen, että Pippaa ehkä iljetti limaiset vieraat kapulat, ja mehän ei ikinä oikeuin voida kokeilla vierailla kapuloilla. Paikalla makuussa tosi hieno suoritus, ainoa kauneusvirhe oli mun mokani, et annoin väärän nousukehotuksen eli tarvi sanoa kahdesti.

Tuomari antoi aika pitkät kommentit liikkeistä ja päivä venyi, onneks evl oli ekana :o) Hyvää kommenttia saatiin, mut kädet aion pitää kyllä jatkossa epäluonnollisessa asennossa :o) Arvostelulinja ei ollut lainkaan niin tiukka, mitä odotin. Ajatus oli, et tää on meen viimmänen toko, mut pitää harkita, mentäskö ens kesänä taas kerran :o)

Loppuun kertaan vielä päivän valopilkut: Pippa oli melko rauhallinen, liikkeitten välillä sitä hiukkasen kyllä tanssitti, mut en raaskinut seurauttaa siinä. (seuraaminen niin upea juttu, et pihtaan sitä!!) Ruutu kaikkineen mahtava!! Tunnarin kaunis ja hallittu työskentely ;oD Ohjatulla Pippa raaski mennä merkille ja ohjautu hienosti eikä kapuloita vietäessä minkäänmoista kitinää, jesh!!! Ihana koikkunen ja maistui superihanalta meen palkkakin, turautin aina sopivan paikan tullen Pipan suuhun suoraan tuubista tonnikalapasteijaa ;o)