Tiistai-iltana Pipalla oli juoksentelutreffit Onnin kanssa. Hiukan niukaksi leikki jäi, sillä kuuden jälkeen oli vielä turhan kuuma.

Keskiviikkona käväistiin Paniksessa, ja Rokin jäljen jälkeen vietiin koikkuset joen rantaan ja pellolle juoksemaan. Aika ääni lähti Rokista, kun se rälötti Pipan noutaessa keppiä jorpakosta, välistä Ninjakin vaan haukkui, välistä meni uippaamaan. Alku-uinnin perään pellolle, missä juostiin komeat kaarteet, ja Pippa jäi melkein ulkopuoliseksi Rokin ja Ninjan leikkiessä. Kun tuli kunnon hiki leikkimisestä, palattiin joelle. Rokki haukkui laiturilla, ja jotenkin se onnistui tippumaan jokeen. Se ui oikein kauniisti, ei tainnut ees pelästyä pahasti. Pyysin uimaan mun luo laiturin päähän, mistä vedin sen ylös. Tais jäpä olla 20 sekkaa hiljaa, sit taas aika hauke ja läträs normaalisti rantaheinikossakin.

Torstaina Pippa pääsi Lännen vinttikoirain sprinttikisaan :oD Mentiin samaan paikkaan, missä ollaan oltu pari kertaa harkoissa. Pips tunnisti paikan ja oli heti aikas hodari ;o) Pelottavaa, kun se ei kiihtymyksen takia suostu juomaan, ja on tosi kuuma ilma. Pipan vuoro oli neljäntenä, se huusi ku iso eläin. Vedettiin viehe suoran alkupäähän, ja sitten pian matkaan. Suora oli 150 metriä, aikaa en muista, mut nopeus noin 42km/h ;oD Tulokset tulee varmaan tuonne kappaleen alussa olevan linkin sivuille joskus tässä.

Lenkillä on käyty päiväsaikaan tosi nopeasti, mutta iltaisin pitempään kun Tuula ja lagotot mukana. Rokki on taas alkanut olla turhan paljon Sinnan kimpussa, harmittavaa, pitää välistä puuttua.

Rokin harkkailu on aika niukkaa, sillä kuumuus vie siltä selvästi intoa pois enkä saa aikaiseksi reenata sen kanssa myöhään. Saalisleikki on liki tauolla, sillä ei sinne suuhun mahdu samaan aikaan läähykieli ja patu. Kontaktia Rokki tarjoaa itte niin kivasti, että palkkaa siitä. Istumista ja maahanmenoa silloin tällöin, kerta taidettu tehdä eteen likelle tuloa. Lenkillä tehdään luokse tulemista aika useinkin, ja Rokki tottelee pelottavan hyvin, taidan alkaa vähitellen luottaa siihen ;o)