Rokki kera ohjastaja-mattensa osallistui kaikkiaan neljään kakkosluokkien starttiin WeCAn agikissoissa. Isosta urakasta selvittiin hengissä ja pääosin hyvin mielin. Heidi Viitaniemi oli suunnitellut ihan suoritettavat radat ja ihanneajatkin olivat mielestäni aavistuksen löysemmät, mitä aikaisemmin on ollut. Kovin hyvä siis Rokille ja mulle. :o)

Ekalla agiradalla olin jonkun tuntemattoman koiran kanssa, joka erehdyttävästi näytti Rokilta, apua mikä kiihko! Olin jatkuvasti myöhässä enkä osannut ohjata. Ihmeesti selvittiin ja muutamaa estettä ennen maalia ohjasin huonosti ja Rokki meni aidan vierestä. Tulos 5, sillä aika oli muutaman sekan alle ihanteen. :o) Keinu ei mennyt kaikkien taiteen sääntöjen mukaan, vaan Rokki meni sen liian nopeasti ja pelästyi, hyppäsi pois pikkasen ennen laudan osumista maahan. Toisella agiradalla ohjasin huonosti ja Pomppis ei halunnut keinulle. Sanoin matalammalla äänellä, että kylläpä mennään ja iloisesti sanoin käskyn. Hitaasti mentiin, mutta mentiin ekalla yrittämällä. Hyljätty suoritus. Kolmas agirata alkoi muutamalla hypyllä ja sitten keinulle. Roks väisti keinua ja samalla tavalla sitten suoritettiin ku edellinen. Loppuradalla oli aivan mahtava pätkä, jossa Roks haukkui äijästi ja agiloi tappomeiningillä. ;oD)) Neljäs rata olikin onneks hyppäri, joten ei vaarallista keinua. :o) Kepit olivat äärimmäiset hitaat, Roksu käveli ne rauhallisesti läpi, ei kai jaksanut enää pujotella, mutta muu rata oli reipasta menoa. Virheitä ei tullut ja aika jokin sekka alle ihanteen, siis NOLLATULOS, ja Romppu Pomppunen oli elämänsä ekaa kertaa palkinnoilla. :o) Porostin pokkasi kolmannella sijalla luvan ja kympin lahjakortin Musti&Mirriin.

Ronspu jaksoi pitkät ja rankat kisat aikas hienosti. :o) Uskomatonta, että ekat kakkosen kisat ja eka rata niin upeaa menoa koiralla (matte vaan myöhästeli) ja hyppärin suoritus riitti nousunollaan. :oD Hienous-poro! Keinu jäi harmittamaan mua ja aika kovasti. Rokki oli niin väsynyt ja stressaantunut lopussa, että alkoi autotien reunassa jo väistellä autoja, mitä ei oo tehnyt varmaan puoleen vuoteen kertaakaan. Nyt siis palkataan urakalla reipasta keinun suorittamista eikä mennä kisaamaan agiradalle ennen syksyä. En vie Rokkia kisoissa keinulle, vaan pitkän kaavan mukaan harkkaillaan eikä riskeerata meidän suhdetta. :o) Näillä näkymin seuraavat kisat Hämeenkyrö 7.5. yks hyppäri ja mahdollisesti ke 1.6. Tampere yks hyppäri. Loppukaneetiksi mainittakoon tuomarin sanat palkintojenjaossa. Olin kuulemma päivän eniten koiraa kannustava ohjaaja. :o) Rompert on niin hieno ja taitava eläin, että satavarmaan on kaiken kehun ja kannustuksen arvoinen!