Nyt on niin mahdottoman kummat säät ja lämmintä, että oltiin Hosiossaaressa ulkokentällä agilityä harjoittelemassa. Märkähän kenttä oli, mutta vain muutamasta kohdasta liian märkä tai lammikkoinen.

Kontakteja tehdään periaatteella, että Pippa pysähtyy ylösmenolle kaksi tassua kontaktilla (syö siitä namin), jatkaa puomille ja alasmenossa takatassut kontaktilla (syö taas namin ja) odottaa etenemiskehotuksen. Ylösmeno on ollut tosi vaikeaa, mutta tehdään kauan ja hartaasti tällaista namitreeniä, jos vaikka rauhoittuisi :o) Alasmenossa se on pysännyt liian korkealla. En saanut sitä ymmärtämään "jarru" -käskyä. Se pysää näet heti sanottuani, kun haluaisin "jarrun" tarkoittavan kaksi tassua kontaktilla ja kaksi maassa. Tätä treenaillaan :o) Jos yritän Pipan tekevän kontakteja ilman namia, pakkaan sanomaan epäonnistumisen niin selvästi, että plikka loukkaantuu eikä muka uskalla mennä ylösmenokontaktille kovalla vauhdilla. Näin herkän ja pehmeän koiran kanssa pitäisi suunnitella treenit paljon paremmin. Ja pitäisi raaskia vain hiljaa väärien suoritusten jälkeen. Siinä onkin hyvät tavoitteet tälle vuodelle agiharkkoihin: suunnittelua ja itsen hillintää :o)

Lisäksi tehtiin keppejä eri lähetyskulmista. Taisin tehdä liian vaikeita harjoituksia, yritän Pipan itse  hakevan oikean aloituskohdan, mutta se tekee niinkuin kroppani käskee. Onneksi saatiin loppuun useita mukavia onnistumisia ;oD Pippa on aina niin ihanan innokas!!