eli hikeä virtaa. Aamulla ja illalla käytiin tänään Tuulan lauman kanssa noin tunnin metsälenkillä Järilässä. Tosi painostavan kuuma. Päivällä tais sataa pari tippaa, mutta sehän ei auttanut yhtään. Rokki valitettavasti on taas löytänyt camel bootsinsa eli porostin kulkee omia polkujaan. Ei se kauaa oo pois, mut harmi että tonkin verran, ku tottui sen pysyvän aikas liki.

Ennen iltakävelylä Tuula avitti ja tehtiin mun koiskuille esineruutua. Tai sellainen pitkä kaistale se kyllä oli eikä neliö. Pipalla tais olla kuus Tuulan (!) esinettä. Vieras haju ei Pippiksen mielestä oo yhtä kiva ku mun, ni kiva koklata näin. Nassi etsi lähinnä takaa ja sitten myös keskeltä ja perinteiseen tyyliin etuosa jää tosi niukalle tutkimiselle. Hienosti nousi neljä kipaletta esineitä, nää oli kankaisia, joten niissä kai selkeämpi haju. Takana oli pahvinen kuutio (jonkinlainen lasten palapelin osa), joka ei löytynyt. Edestä löytyi lopulta pitkän etsinnän jälkeen pieni muovilautanen, ja siihen lopetettiin. Uskomaton kesto pupulaisella ja hienoa työtä. :o) Rokille Tuula vei kaks esinettä, mutta en huomioinut harjoituksen niukkuutta ja vain eka nousi  hienosti. Toista piti helpottaa ja löytyihän se sieltä sitten. :o) Kun Roksulle tuli vaikea tilanne, se merkkasi eli jälleen kerran mun moka. Ja tää ilmakin oli niin kuuma, et ois pitänyt kiltisti vaan helpottaa. Pöllö mikä pöllö. :o/ Ehkä otan ens kerralla aivot mukaan esineruutuharkkaan. ;o)

Huomenna on Rokilla Kiikoisten näyttely ja likellä sijaitsevalle Tampereelle foreca lupasi ennusteessaan asteita 35. :o( Suletaan siellä, ku vielä pakko mennä paikalle kello 12 ja arvostelu luultavasti kolmen maissa. Apua!