Reenejä on tehty laiskanpuoleisesti.

Sisäharkkana naksuttelin Pipalle, ja se tarjosi useimmiten köllimistä eli meni selälleen. Testasin itseäni ja onnistuin jotenkuten, sillä sain naksuteltua Pispulaisen pyyhkeelle ja se toikin sen mulle. :o) Tars naksustella enempi, tykkää hirveästi.

Rokille naksutin ensin makuulle menemisestä ja sitten houkuttelin sen kylelleen. En osaa poimia sen tekemisistä oikeita, joten tuolleen laittomasti sitä ohjasin. ;o) Hienosti portsu meni! Ja kyl sekin tykkää naksuttelusta. Kyljelleen menoa harkataan siks, että menis hierojalla ite kylelle, ettei mun tarvis pistää.

Toinen joutuu aina katsomaan aidan takaa, mut kivasti ne raaskivat olla hiljaa siellä. Niillä on kummallakin oma naksu ja vain oman naksun äänestä tulee namppaa omaan suuhun. :o)  Ehkä repukat pelkäävät aidan takana, ettei mölykoira saa tehdä kivoja juttuja. Pip kerran testasi, josko halusin sen haukkuvan ja "oho"-mokasanan kera se sai mennä aidan taa ja antaa Roksulle tilaa. Odotan innolla, kun aletaan Koirakioskin kurssi, niin saadaan toivottavasti naksutteluvinkkiä paljosti. :o)

Tänään meillä oli esineruutuharkkaset Tuulan ja Johannan kanssa. Rokki oli ekana. Vein sen kanssa kiertäen esineen ja tulin lähettämään eri kohdasta. Upeasti portsu meni ja toi. :o) Toisen esineen vei avustaja. Nyt meni aika paljon aikaa löytää se, eikä poju meinannut lähteä kun nolla etsimään, kun ei nähnyt vientiä. Pienellä hullutuksella homma kuitenkin meni varsin mallikkaasti. Kolmanneksi vielä yksi helppo. Roks ei meinannut irrota (matka ehkä päälle viis metriä), mut sit se lähtikin ja bongas melkein heti esineen. Ihan hyvä reeni pojulta. Pipalle oli valmiina kaks esinettä takana (50m), yks keskivaiheilla ja yks etuosissa. Se kyllä irtos ja toi kaks etummaista, mut jokin tökki. Otin siltä palttoon pois päältä ja se auttoi, nyt löytyi pupulaisesta uusi vauhti ja kiihko. Hiukan tarvi etsiä, mut upeasti tuli taaemmatkin esineet mun kätöseen. ;oD Taitoeläin!

Esineitten jälkeen Pip kiersi lyhtypylvästä ja teki pysäyksiä, erinomaista koko hommeli. :o) Rokki kiersi likempänä olevaa pölkkyä, mutta ei tykännyt, ku meinas upota lumeen. Otettiin ruutukartio kierrettäväksi jutuksi ja sitten alkoi onnata.  Ronspu otti kunnon juoksuaskelia, kun hömpöteltiin kiertämistä. :o)