Maanantaina oltiin kävelyllä Tuulan sekä lagottojensa Taran ja Sinnan kanssa. Lenkin keskivaiheilla oltiin pikaisesti agikentällä. Sen verran sain poistettua runsaita lumia puomilta, että uskallettiin pikkusen tehdä kontakteja, hienosti meni :o) Kepit oli myös saatavilla, sekä hyviä että huonoja kepeillemenoja sattui. Lauantaina on kisat Turussa tai Liedossa, ja jänskä on mennä sinne, kun ei ees pääse harkkaamaan.

Tottelevaisuutta voi harjoitella helpommin. Niukasti on silti tehty, on otettu teemapäiviä. Yhtenä päivänä keskityttiin merkkiin, joka sujuu hienosti. Kaukkareita tulee melkein päivittäin tehtyä hiukan. Eteenliimautumista tehdään suht usein.

Eteenmenoa on tehty lähes joka lenkin yhteydessä. Ite mokailen välistä, mutta Pipan motivaatio on silti hyvä ;O) Pari kertaa on houkutin ollut liian piilossa ja Pip päräyttänyt ohi. Jatketaan samaan malliin vielä vaan.

Äsken oltiin ekan kerran lenkillä Kokemäenjoen jäällä, ja hirmuisen vaikeasta häiriöharjoituksesta selvittiin järjissä päin ja ystävinä. Just laskeutuessamme joelle huomasin kahden jäneksen kiihdyttelevän meen edellä. Onneks sain heti kutsuttua Pippaa, se kuunteli ja sit huomasi pupuset. Kutsuin sitä luokse normaalilla äänellä enkä perinteisellä jänestilanteitten epätoivokarjahduksella. Pip oli selvästi kiinnostunut lähtemään jahtiin, mutta tuli hienosti mun luo :oD Loistava koirunen!!!! Onneks löyty taskusta herkkunamit ;o)

Eilen saatiin uus i-click -naksutin, ja ollaan naksuteltu runsaasti ihan vain ehdollistamismielessä. Mitään uutta ei sen kanssa nyt oo opeteltu.