Tassu oli kunnossa, joten matkaan vaan. Itelläkin oli ikävä olo. Aina tiettyyn aikaan kuuklaudesta on maha kipiä ja selkä turta, ja se oli tänään melkein pahimmillaan. Onneksi pyydettiin mukaan turisteiksi Milla ja Ninja ;o) Ei tullut ärsyiltyä omaa oloa ja aika kului kivasti. Ja oli kiva, kun seurakaveri Tuula ja Tara-lagotto olivat myös kisaamassa. Taralle ekaradalta nolla, mutta haistelun takia aika hidastui, ja sijoitus taisi olla viides ja tokarata hylly.

Tuomari oli Markku Vuorinen ja siis kaksi agirataa ohjelmassa. Radat eivät olleet erikoisen pahoja, keksin ihan järkevät suunnitelmat nitten suorittamiseksi. Pelotti Pipan ärhäkkyys huilipäivien jälkeen, mutta hienoa työtä nassi teki ;o)

Heikompi lenkki ohjasi ensimmäisen radan  alun kuin hadastetussa elokuvassa, joten Pippa päätti tehdä yhden ylimääräisen aidan. Loppuradan aikana tais kolista yks tai kaks rimaakin. Kontaktit ok.
Kokonaisuutena homma toimi, meillä oli kivaa ja tassu kesti :o) Ja tämä rata oli hyvä muistutus mulle, että pitää selvästi kertoa, mitä tehdää, ettei Pippendaalin tarvi päättää ite.

Toinen rata sujui loistavasti. Pippa teki nollavoiton. Koiria oli yhteensä 30. Aika oli -14,38 ;oD Sain ohjattua Pippaa suunnitelmani mukaan ja se toimi. Vain ennen A-estettä tuli epätaloudellinen laaja kaarros, mutta toisaalta oli hyvä saada tassunkin takia kunnon vauhti ja oli helpompi kiivetä. Kontakteista oli vain tämä A, joten juoksu pisti mut pahasti läähättämään. Pippa pääsi radan jälkeen viereisen metsän ihanaan vesilammikkoon viilentymään. Sen jälkeen Pippa piti kipeänä ollutta tassua hetken ylhäällä :o( Palkinnoksi se sai jotain muonaa (joka annettiin pois), starttilahjakortin, pokaalin ja hienon patukan. Palkintopallilla Pipan piti ihan äristä patukan vuoksi, kun kolmanneksi tullut collie sitä niin himoiten katsoi.

Oli jännä tilanne, kun ajanottovehkeet eivät toimineet ihan normaalisti. Meitä ei tullut ensinkään tuloslistalle. Luulin ensin, että loppusuoralla Pipan tekemät valssahtelut olisivat tehneet tulokseksi vitosen. Milla ja Tuula sanoivat, ettei tuomari ensinkään nostellut meille käsiä. Epäilin jo, että Pip hyppäs renkaan vierestä ja hylly, mutta Milla kuvasi radan eikä siinä vaikuttanut olevan mitään vikaa. Kun kilpailukirjat tulivat jakoon, ei siellä ollut Pipan kirjaa. Ja hetken päästä kuulutettiin Pippuri voittajaksi ;oD Loistopupsi!!