Perjantaina oli Rokilla agiharkat. Harkkana oli tuo rata. Muut teki 15 ekaa, me tehtiin lyhempiä. Aloitettiin kepeillä. Ja pakko mun oli koklata 5-hyppy ja kepit, mut turhan vaikea oli, ku en luota porolaiseen. Keppien jälkeen putkeen, hienosti meni. :o) A:ta jokunen toisto, ok. Radasta 1+2+3 ja palkka, kutsuin putken takaa ja ehdin hyvin ottaa Rokin kiertämistä varten vasempaa käteen. Sitten 3+4+5, mikä meni myös hyvin. Tokasessio aloitettiin keinulla, sitten puomia ja mitäköhän hyppymisiä sitten. Roks aina hyytyy jälkimmäisellä sessiolla, ni tulee reenattua aika vähän, ku en halua sen tympääntyvän. Pitäs vaan hiljakseen koittaa saada kestävyyttä. Putket joka kerta upeasti, ei haisteluntapaistakaan. :o) Maata jäpä kyl hiukka koitti haistella. Kiitos reeneistä Suvi, Tuula ja Johanna!

Pippa toimi radanrakennuskoirana ja se oli aivan yli-intona. ;o) Julmaa, et se ei saa agiloida. :o( Ja ennen agikentällä oloa tehtiin pari kaunista noutoa ja vähemmän onnistuneet ruudut. Patu oli ruudun takana, mikä ei meillä toimi. Pip vaani bortsutyyppisesti eikä mee perille asti. :o/ Sit ku saatiin vauhtia, ni alko ruutuun meno sivusta. :o/ Alko keinot loppua, joten päätin palkata reippaasta lähdöstä. Kehuin kovaa j ahuusin vapaa, ni juoksi suoraan ruudun läpi patulle. Toisella kertaa kehu hiukan pitemmästä juoksusta ja patulle. Kolmas kerta se meni ruutuun asti ja pysäs hienosti. :o) Ja liki unohtui mainita, et ekasta merkki-kehotuksesta se meinas huitasta ruutuun. Milleen ihmeessä tulis harkattua enempi.

Lauantai oli jälkipäivä. Pipalle 8-keppinen noin tunnin vanhentunut noin puolkilsainen varpumatsäjälki. Ihania mustikoita oli pakko syödä jälkeä tehdessä, ei vaikeuttaneet Pipan ajamista nuo pysäykset ja syönnit mitenkään. Varmaan tyyliin Pip teki loistava työn. Hienosti irtosi janalla, heti oikeaan suuntaan, kaikki kepit ilman mitään epäilyjä. Mää uskaltaisin nykyään lähteä Pispun perässä miltei mille jäljelle. ;oD

Rokki sai nenästää noin puoli tuntia vanhan viisikeppisen varpujäkäläpohjaisen jäljen. Pituus jonkin verran päälle sata metriä. Alku hyvä, eka keppi varmasti. Sitten alkoi epävarmempi ja hapuilevampi osio. Porostin menee nokka maassa, mut kepin se haluaa otttaa ilmavainulla. :o/ Mun pysääminen tekee sen epävarmemmaksi ja turhan vilkasliikkeiseksi. Toka tai kolmas keppi jäi, mut se löytynyt kyllä nousi mallikkaasti. Sen jälkeen loppu menikin kuonostin maassa jopa kepeillä ja  Roks toi suorastaan kiihkolla mulle kepit, ku tiesi saavas palkaks muonaa ja broiskujauhista. Hankin lisää noin kaksdesisiä tiiviökippoja, jotka lataan kotona, niin ei naminhajut häiritse. Hienosti osasivat työntä nokat kippoihin. ;o) Pippa kävi hakemassa Rokilta jääneen kepin.

Sisätoko sujunut kummaltakin kivasti. Rokki saattaa olla ymmärtänyt jättöliikkeitten idean. ;oD

Tänään sunnuntaina oli sihteerinä TVA Porin tokossa, johon osallistui porokoira Rosma. Mukava koira ja Rokkikin pääsi hiukan leikkimään sen kanssa, tosin hihnassa olivat. Roks tietää, milleen naiset sulatetaan, se shuukotti porotyttösen korvia ja suupieliä  shuloisesti. ;o)