Pip ja Rok nukkuivat tänään pitkän päivän kotona, kun olin Kangasalla katsomassa Tokon SM-finaalia Millan kanssa. Kiitokset kyydistä!  Siellä oli tosi hyviä koirakkoja monta. Mun ehdoton suosikki oli keeshond, joka näytti ihan pennulta ajellun turkin takia. Se teki ihanan innokkaasti ja hallitusti ja saikin hopeisen mitalin. :o) Kunpa löytyisi iteltä enemmän intoa reenailla Pipan kanssa tokoa, ei nyt tuollaisiin osallistumisen takia, vaan ihan pelkän nautinnon vuoksi. :o) Kangasalla tapasin tuttujakin kuten Piian ja Rokin Luca-veljen ihmiset. Kiva keikka, oli kiva itekin arvostella koirakoita ja verrata omia mielipiteitä tuomarien pisteisiin. Erinomaisesti järjestytte kisa muutoin.

Soitin kisapaikalta serkulle, joka kävi pisittämässä koirat. Eivät kuulemma olleet lainkaan halunneet kävelylle, oli saanuyt melkein vetää kivirekeä. Toiset tais olla tyytyväisiä, ku kerrankin matte oli pois häiritsemästä ja sai nukkua riittävästi. ;o) Päivän lenkkeily tosi niukka, aamulla noin tunti ja illalla vain lyhyt oman väsymyksen takia. En jaksa kunnolla keskittyä mihinkään, joten oli parempi jättää sisätokoilut väliin ja ruoka tuli Dog Brick -lautapelistä. En oo antanut iltaruokaa kupista kertaakaan sen jälkeen, ku päätin koittaa rauhoittaa meen iltaelämän. Hirveäön tyytyväinen oon, jo vajaa viikko selvästi vaikuttanut.

Huomenna alkaa taistelu! Sain Päiviltä kisapaikalla tilaamani Plaque Offin, jonka avulla olis tarkoitus valkaista koirusten hampaita. ;o) Se on merilevää, ja mua epäilyttää, josko sen lisäys aamuruokaan tekee Rokista nirppaviiksen, saas nähdä.