Aamulla mentiin ysiksi Kokemäelle lenkille Tuulan sakin kanssa, koska tänään alkoi Rokin vinttikoirakausi. :o) Metsälenkki meni oikein kivasti, Roks lenkkeili itekseen, mutta loppupuoliskan pysyi melkoisen lähellä. Ja kumpikin tarjos jatkuvasti katsekontaktia. :o)

Mentiin Lännen Vinttikoirain maalismaastoihin hyvissä ajoin, niin ehdittiin tehdä parinkymmenen minuutin lämmittelykävely. Roks tunsi paikan jo menomatkalla, ja kuului vienoa kitinää takapenkiltä. Paikan se karjui perinteiseen tapaan ku villieläin. ;o) Vain vauva-asennossa selällään sylissä se hiukan rauhoittui. ;oP Romppanen pääsi juoksemaan toisena ja komeasti seurasi viehettä ja haukkuikin ajaessaan "pupua". :oD Jäähdyttelykävely sitten ja koirus autoon. Mulla tulee tuolla tuskanhiki, niin kiihkeä tuo porostin on. Hetken olin juttelemassa muitten kanssa, mutta kauaa ei uskaltanut olla auringossa ilman suojavoiteita. Kotona Roks oli ihan naatti, makoili vain soffapöydän alla. :o)

Viideksi oli sovittu reffit Hossuun lagottojen kanssa. Ensin kävelylle ja sitten jotain koulutuksentapaista. Pippa teki ruutuun lähetyksen, tai oiekastaan kaikkineen viitisen toistoa. Edellisestä kerrasta on ainakin yli kuukausi jossei liki kaks, mutta hienosti meni. :oD Meillä oli kosketusalusta helpottamassa ruutuun tähtäämistä. ;o) Lisäks koitettiin saada Pippa peruttamaan mun jalkojen väliin. Useampi helppo toisto ekaks ja sitten riskillä eli taisin olla Pispun takana 30 senttiä. Se meni meni eri hienosti. ;oP

Rokki teki agilityä. Ensin hyppy + A + hyppy takaakiertäin + puomi kahteen kertaan. Sen jälkeen suunnan vaihto. Portsu meni loistavasti, vauhtia, voimaa ja tarkkuutta kivasti. ;oD Sitten hyppy + 6 keppiä + hyppy. Tää tehtiin kaks kertaa kummaltakin puolelta. Ronspu oli suvereeni. Tosi ihana saada tehdä noin reippaan koiskun kanssa harkkoja. :o) Ja Tuula kehu muakin, että olin rento, ni se näky heti koirassakin. :o)

Tänään koirat ovat saaneet puoliks puuroa ja puoliks nappulaa sekä sopivasti namia. :oP Aamuruuan yhteydessä aloitin Nutrolinin antamisen. Söhrö-minä pistin ensin vahingossa seniori-versiota Rokille. Kuppeja ei voinut vaihtaa, ku Roksulla isompi annos ja Pipan annokseen olin jo pannut nivelravinteet. Siispä Rok sai lusikallisen senioria ja toisen aikuisen koiran ravintoöljyä ja Pip sai lusikallisen senioria. Ehkä osaan huomenna jo tunnistaa öljypullot. ;o)