Kuumuus vaan jatkuu, en tykkää hiukkaakaan. :o( Aamulla lähdettiin
Rokin kanssa Paneliaan puoli ysiksi, että vielä olisi viileämpi. Ei ollut, mutta onneks Rokki jaksoi hienosti leikkiä Ninjan kanssa, kun välistä pääsi kahlaamaan jokeen. Ihanaa olla peltojen keskellä ja uskaltaa pitää Roksunteria irti. ;oD Ninja ja Rokki nauttivat kunnolla: juoksentelua, painia, ojassa möyrimistä, hyppelyä, joessa kahluuta. Ja Rokki taisi ekan kerran uida ihan ite. :oD Se haki pallon joesta silleen, että ihan ei tainneet jalat osua pohjaan, kauniisti se ui. :o) Myyrän haisu taisi tulla yhdessä kohdassa sen nenään käytöksestä päätellen. :o) Heinäpellolla Roks juoksi suu auki ja hetken päästä se söi suuhun tulleet ruohot, mun pikku mustikkini. ;o) Kiitos Milla ja Ninja!

Pipan piti päästä uimaan, mutta mää onneton nukahdin ja päikkärit venyivät. Reeniä testailtiin pitkästä aikaa silleen, että kumpikin koira lenkillä mukana ja vuorotellen. Ensin Rokki puuhun kii ja Pippa teki seuraamista, kaukkaria, eteenliimautumista ja sivullemenoa sekä luoksetuloa. Taitava pupuliini! Rokki ensin meinas kitistä, mut sit seuraskin tarkasti ja ääneti. :o) Sitten Rokin vuori tehdä: kontaktia, sivulle, eteenliimautuminen, jätöt ja luoksekutsuminen, hyvä meininki murumiehellä.

Kirjoittelen muuten edelleen vanhalla läppärillä. Tää kai pelästy joutuvas pois ja toimii suht ok. Mut mua ei huijata! Porista löytyi tänään uus ja kunhan veli tulee käymään ja avittamaan, ni alan jopa käyttää sitä.

Naapurissa on hoidossa kaksi haukkuvaista shelttiä, ja että oon ylpeä omien koirusten käytöksestä. Ne ei huomioi naapuripihan koiria lainkaan, fiksunterit. :o) Lenkillä tosin ne olis halunnut pöhistä jollekin runsaskarvaiselle, mustalle, isolle koiralle.