Blogi on ollut päivittämättä pari päivää, mutta ollaan sentään jotain tehty. :o) Ulkoiltu on kivasti. Eilen ensin Rokki oli reilun tunnin Ninjan kanssa peltojuoksentelemassa Paniksessa. Ja sitten kerkis olla hetkon kotona ennen ku lähdettiin Tuulan ja lagottojen kanssa Järilän seutukunnille. Taas käppäiltiin päälle tunti. Kohtuullisen mukavat ja rauhalliset rekut illalla. :o) Karmea takaisku liittyen lenkkeilyyn on mainittava. Pippa siis jäi kotiin Rokin lähtiessä Paneliaan. Pippa sai oman privaatijutun ennen lähtöä. Mentiin aussikan kanssa radan varteen leikkimään ja tokostamaan. Keksin ottaa tyhjennetyn siilin ja sitoa sen reikien läpi näppärästi narulelun. Tän kanssa biletettiin rajusti. Kaikki liikkeet onnas hyvin paitsi istuminen oli vain melkein vain istumista, kun Pipsun piti olla jännittynyt ja valmiina hyppäämään lelun perään. Kerran eräs nimeltä mainitsematon söhrö taas heitti hienoa lelua ja apua! Se lensi puuhun. :o( Tulkutettiin rajusti männyn viereistä pajua(?), että männyn vahva oksa olis heilunut ja siili-narulelu tippunut. Sieltä tippui suuret määrät lunta, mutta lelu lepäsi oksalla. :o( Tänään piti mennä pitkän tikun kanssa koittamaan uutta pelastusyritystä, mutta unohdin ihan. Huomisen projekti siis.

Sisätottelevaisuutta taas harrasteltu. Keskiviikkona Rokki ensin unessa, mutta sitten alkoi sujua upeasti. :o) "Seuraaminen" ok, kontakti pysyi hyvin. Muutenkin pääosin naksutin kontaktia. Eilen pojalla oli alusta lähtien intoa hyvin, mutta katse pakkasi laskemaan yhden naksauksen jälkeen. Kriteeri alemmaksi, niin saatiin hetken päästä katse pysymään komeat kaksi askelta. ;oD Mää sain kotiläksyks reenata nopeaa namin taskusta ottamista naksauksen jälkeen eikä saa olla käsi valmiiksi namia täynnä. Siis ilman koiraa tätä piti tehdä. Määpä otin koiran mukaan. ;o) Rokki istui ja katseli, kun muka naksautin oikealla peukulla ja otin nampan vasemmasta taskusta ja tarjosin eli tipautin lattialle. Aika paljon tätä tein ja hyvinhän tuota voi tehdä, kun kiltit koirat ystävällisesti siivoavat jäljet. Rokki luvalla ja Pippaliini koitti väkisin tulla mukaan. ;o) Otettiin noutokapulan antamista mulle. Olin polvillani takakenossa ja Rokki nosti ja toi mua kohti. Nyt se kattoo mua hyvin ja varsin lupaavan rajusti työnsi kapulan mua päin. :oD

Pippa tekee paljon seuraamista. Nyt keksin tavan antaa namia niin, että se ei syö kättä: namppa peukun ja kämmenen välissä, ei sormissa. Oon antanut useimmiten tuolleen Rokille, mutta jostain syystä syöttänyt Pipalle sormiani. ;o) Seuraaminen taasen taitavaa. Jätöt on upean nopeat, jopa istuminen on tukevasti peba maassa namipalkalla. Kapulan nouto taitavaa, eikä tullut edes ääntä. Kaukkarit sujuvat, tekniikka ei puhtain, mut ei tarvikkaan. Ja hitsi tuo Wip on kiihkeä kosketuskepin kanssa: pallurassa on jopa pienen pieni aussien hampaan painama. ;o) Rokki sitä vastoin pitää kuonostinta kiinni pallurassa tasaisen rauhallisesti, vaikka liikutan keppiä. ;o) Tänään ei tehdäkään tokostusjuttuja, koska oon väsynyt ja silloin en hallitse kunnolla ketutuksiani. Murulaiskoirien ei tarvi kärsiä sellaisesta.

Jospas saatais jotain tehtyä nyt, kun alkoi viikonloppu. :o) Kiitos sauvakävelyvinkistä, taidetaanpa testata sitä. Jos vaikka Rokki tajuais ja ees hiukan vetäis. :o)