Pakkasta oli tänään noin kahdeksan astetta eli ei liian kylmä harjoitella ;o)

Mentiin kentälle, ja ensin tehtiin taas perinteinen lämmittelykävely, jonka lopuksi vietiin patukka kentän päähän. Palattiin autolle ja tänään oli ohjelmassa noutoa 650-grammasella, merkkiä ja jättöliikkeitä. Noudossa Pippa tulee niin liki, että sen takia meinaa vähän olla vinossa, pitää siis olla tarkkana. Merkillä saatiin monta hyvää toistoa, tosin aluksi taas ohjasin namilla siihen yhteen, ainoaan, oikeaan paikkaan, jonka hyväksyn. Kerran taisi olla koikku sen vertta vinossa, että en kelpuuttanut. Jätöt meni hienon nopeasti ja heitin välittömästi keitetyt lampaan sydämen palat palkaksi koirusen nassuun.

Sitten oli lopulta eteenmenon vuoro. Etäisyys oli iso, kuiskasin Pippurille, käveltiin kymmenkunta metriä kontaktilla ja sitten, hiihaa, käsi ojoon ja "eteen" eli Pip sai päräyttää täysillä patukan luo mun toistellessa "eteen". Upea homma, meni melkoista laukkaa suoraan eteenpäin ;OD

Harkan jälkeen mentiin lenkille, ja siellä vielä pikkuharjoitus haukkumisesta. Komeasti irtosi haukut, tosin pienen pakittamisen myötä. Kokeilin itse haukkumahetkellä kävellä vinosti eteenpäin ja Pip tuli mukana, joten silleen koitetaan saada pakitus niukentumaan.