Pippa on akupunktion jälkeen voinut oikein hyvin. Ollaan vietetty korostetun kesyä elämää. :o) En oo nähnyt kertaakaan ontumista. :oD Se voi johtua myös levosta ja Pips on syönyt Synoquin-nivelravinnetta jokusen päivän. keskiviikkona Pip oli tädillä hoidossa Rokin agilityn ajan ja eilen ja tänään on ollut sen verran lämpimämmät päivät, että ulkona tarkenee paremmin. :o) Pippaliini on tykännyt ManMat-toppiksesta ja töppösistäkin tippui yks keskiviikkoaamun lenkuralla, onneks löytyi valoisalla. Oon hellinyt ja lellinyt Pippistä niin, että eiköhän meillä pian ole johtajuusongelma. ;o)

Roks siis keskiviikkona agiloi, ja olen ite hallilla aikas kireä yhden koiran vuoksi ja sen huomaa Rokistakin. Porostin ei poistu radalta, mutta ei uskalla kunnolla edetä koiran kohdalla. :o/ Meinaan seuraavilla kerroilla jättää tuollaisen Rokkia painostavan kohdan kokonaan väliin, sillä homman pitäis olla kivaa varsinkin nyt ennen kisoja. Rata oli varsin vänkyrä eikä Rokki kovin tykkää sellaisista. Sille pitäis antaa pal useammin namia, enkä tajua tehdä sitä. Radan ja esteen suoritukset muuten ok, mutta tosiaan vauhti hiipui ahdistavan hitaaksi ekan kerran mentyämme koiran ohitse.

Otsikon amputoinnit johtuvat ilmeisesti tylsästä ja kesystä elämästä. (Roku tosin on ollut yksinään hiekkakuopilla lenkillä.) Rokki kantaa päävastuun amputointien suorittamisista. Pitkäkoipipupulta on amputoitu toinen takajalka noin polven kohdalta. Pupulta on amputoitu kolme raajaa sekä korvat. Rokin voittopehmolelu on suolistettu ja riekaloitu. Näin helliä elukoita mun portsu ja aussikka. ;oD