Pippa on ollut parisen päivää kovin iisisti, koska akupunktion jälkeen on oltava. Rokki on edelleen himonnut kovasti kiimanarttuja. On parempia hetkiä, mutta varsinkin pihalla Rokki itkeskelee kovasti. Eilen se istuskeli takapihalla ja ylhäällä oleva kuonostin kai haistoi joitain sulotuoksahduksia, sillä sisälle tullessa sillä "kuolajääpuikko" suupielessä. Pippaa ärsyttää Rokin kohnotus ja se on muutaman kerran ärähtänyt puolirumasti.

Pippa on hiukan lihonut, sillä Rokille ei maistu ruoka ja se tarjoaa omansa Pipalle. Maksuksi Roks ottaa peffan haistelua. Töihin lähtiessä heitän kuivamuonanappuloita lattialle, Rokki ei edes kato niitä päin ja Pip nauskuttaa kaikki. Eilen hankin komeat naudanluut, josta mies jaksoi olla ehkä kymmenen minuuttia kiinnostunut. Pip taisi rouskuttaa päälle neljä tuntia. :oP Sais Rokin ruokahalu palata, ettei Pippis pullkeennu liikaa. :o) onneks huomaisn tän ja osaan olla kytiksessä estämässä Pippikseltä extrat.

Keskiviikkona oli Romppasen agireenit. Nyt on meen uusi ryhmä koossa. Vanha tuttu on vain Tyty ja uusia tuttavuuksia mitteli Miki ja perro Ansa. Roksutti ei ottanut oikeastaan yhtään häiriötä uusista reenikavereista. Mun oli hiukan vaikea löytää oikeita juoksulinjoja, mutta se hioitui ja muutamalla toistolla Pomppis meni aika kiemuraa rataa varsin mallikkaasti. :o) Ennen viimeistä pätkää kuumensin Rokkia kuiskailemalla "valmiina" ja sehän paransi vauhtia selvästi. Siispä päätin, että täytyy muistutella mieliin paikoillanne-valmiina-leluuu -leikkiä. :o)