Tänään Rokki kävi Paneliassa ell Sipilällä. Niskaan piikattiin sekä kolmois- että rabiesrokote. Mahtoiko Roks edes huomata pistosta, en osaa sanoa, reipas pikkuinen. Pieni hetki vielä pöydällä, ja voi kutkutus, kun alkoi psitoskohdan kohdalta syhyä! Rapsutus takakoivella auttoi :o) Vaa'allekin poju meni, kun kerran se siinä oli tyrkyllä. hui kauhistus: tasan kymmenen kiloa! Jos jotakuta kiinnostaa, löysin mittanauhan ja päivitin Rokin sivulle kilot ja sentit 15 viikkoon asti.

Pippa pääsi leikkimään synttärsankarin kanssa :o) Onni täytti tänään yhden kokonaisen vuoden ;oD Paljon onnea siskonpojalle!

Edelleen reippaitten koirulaisten ihminen eli minä olen aikas väsynyt, ja kun vielä sataa, niin en saa mitään kunnollista treenintapaista aikaiseksi. Rokille hiukan naksuttelua ulkona. Pippa on nauskuttanut puruluita ihan urakalla :o)

Yksi naksulla "korjattu" asia on unohtunut kirjoittaa. Mää ärtynyt pms-kärsijä yhtenä iltana ärähdin pikkusen Rokille, kun se ei olis halunnut mun ottavan puolikuristavaa pantaa pois kaulasta. Poju alkoi rimpuilla oikein kunnolla. Onneks jätin sen kaulaan ja sisälle tultua naksutin käteen. Ensin kosketus pantaan ja naks useamman kerran. Seuraava aste, että pari senttiä sitä liikuttelin kaulassa, sitten hiukan enempi, lopulta ihan kieräytin ympäri. Sitten aloin hiljakseen ottaa sitä pois, taas joka kerta ehkä sentin enempi. Tän yhden naksuttelusession jälkeen (ehkä nelisenkymmentä naksausta yhteensä) ei ole ollut ensinkään rimpuilua pannan poiston takia. Namin taidan antaa suht joka kerta, kun Piksu kerta käyttäytyy niin hienosti :o)