Ehdittiin kentälle vasta neljäks, mutta päivän kirkkauden ansiosta saatiin ihan kivasti harjoiteltua.

Aluksi taas lähdettiin perinteiselle pissa- ja lämmittelylenkille. Vietiin lopuksi patukka kentän päähän ja käveltiin kentän läpi paikkaan, jossa alettiin hommin. Pippa hyppeli kenguruloikkiaan, kun oli niin intona patukan jättämisestä.

Aloitettiin eteenliimautumisen harjoittelulla. Ihan eka liike oli kunnon luoksetulo, joka olisi saanut mennä paremmin. Pippahan tulee upealla laukalla, mutta näytin sille pelkääväni törmäystä (en kyllä tarkoituksella) ja Pip jätti ainakin 20 sentin välin. Siispä rauhallisia eteenliimautumisia lyhyeltä matkalta muutama toisto ja sen jälkeen saatiin aikaiseksi tosi mallikas luoksetulo. ;oD Jättöliikkeet menivät hienosti, nyt ei edes ennakointeja, kun en antanut niin selvää merkkiä ennen "seis"-kehotusta.

Vältän sivullemenemistä nyt pienen aikaa, sillä Pip tietää kyllä tarkan paikan ja eteenliimautuminen tosiaan hiukan kärsinyt, tarjosihan eilen eteenliimautumisen sijasta sivullemenoa. Seuraamista otettiin pieni pätkä, aivan mahdottoman innokas, ihana koiruus tuo Pippanen, miks ihmeessä se nykyään niin tykkää seuraamisesta ;oD Omakin nuiva asenne seuraamiseen alkanut hiukan muuttua ;o)

Sitten oli vuorossa se juttu, josta "varoitan" Pippaa kuiskaamalla "patukentäpääs" ;o) Tarkoituksella oli  kävelty patukan luota ihan suoraan tiettyyn kohtaan, jotta Pip etenisi "hajua" pitkin suoraan. En seurauta, kun aloitellaan uutta asiaa, vaan pyysin pelkästään kontaktia käveltäessä. Pip oli tosi innoissaan ja nätisti jaksoi odottaa lupaa, "eteen"-kehotuksesta se melkein lensi patukalle ;o) Matka tais olla likemmäs sata metriä. En ees harkinnut toista toistoa, niin lujaa ja suoraan se eteni. Tätä pitää muistaa harjoitella ja toivottavasti saadaan joskus avustaja mukaan, että ei oliskaan patu maassa, vaan se lentäis Pipan eteen avustajan kädestä. Näitä alkeisharjoitustoistoja tehdään kuitenkin vielä jonkin aikaa.

Eteenmenon jälkeen harkattiin vielä luoksetuloa ja sujui hyvin.

Tänään oli juhlapäivä, sillä nyt leikittiin patukalla ja narupallolla ekan kerran hampaanpoiston jälkeen ;oD Kun Pip sai narupallon, oli sen ihan pakko juosta kiihkeitä kunniakierroksia puolisen minuuttia! Vaikka nami on hyvää, ni on leikki pal kivempaa ;o) Treeni lopetettiin kahden lelun leikkiin. Se ei mennyt ihan nappiin, ku patu on parempi lelu ku narupallo, mut oli silti upea lopetus harjotuksille.

Illalla tehtiin muutama toisto kapulan pitämistä. Pippa tuo ihan lähellä olevan kapulan "haje"-kehotuksesta liimautuen mun eteen, ja sitten otin kapulasta kiinni. Pip meinas ekaks höllentää otetta, ni irrotin kokonaan, ja hetken päästä otin taas kiinni. Saatiin tosi hyvät luovutukset tehtyä, taiturikoiru :o) Oli muuten hieno mielentila Pipalla, ku tehtiin heti sen herättyä sohvalta, rauhallisia ja hukan verkkaisia oli hommelit, mut namipalkka sai plikan kyllä heräämään.