Kesäloma alkanut on! :D Tykkäisin kivan viileästä ilmasta, mutta tänäänkin on ollut ihan tarpeettoman kuuma. Jokivesi sais olla lämmetä, mut muuten mun puolesta sais olla alle 20 astetta. 

Ihan ei vielä osaa suhtautua tähän vapauteen, loppuviikosta tai ens viikon alusta tarvii mennä pariks tunniks töihin, mut sit ihan vapaus. Koiratkin uuvahtaneen näköisiä, kun mun vissiin pitäs lähteä töihin ja jättää ne nukkumaan kotiin. Tänään yritin olla kiltti ja jätin ne kotiin, ku käväisin Porissa. Kauppahallin luomupuodista löytyi mm. basilikan ja muutama muu taimi. :o) Agrimarketista pari kirsikkatomaatin taimea. Ja kaikennäköistä tarttui mukaan paitsi takaoveen ötökkäverho, joka olis vähän niinkus pakko saada.

Reenirintamalla niukkaa. Yhdet tarkkuusharkat, Pippa hyvä ja Rokki alkoi raapia metallista avaimenperää, ku ei muka voinut ottaa suuhun. Perjantaina oli agireeni, joka varsin haastava rata, Roks aika kesy. Pippa sai tehdä ilman rimoja ja meinas seota onnesta. :oD Eilen käväistiin illalla Tuulan ja parin lagoton kanssa Hossussa pika-agilla. Koitin naksuttaa Rokille kontaktilla nenäkosketusta, mut se paha tarjoaa vaan tassukosketusta. Taidan vaihtaa siihen, kun kerta portsu ite haluaa tehdä sen silleen.

Eilen sunnuntaina oltiin Johannan ja Hallan kanssa valloittamassa komea suo eli Puurijärvi-Isosuon kansallispuisto. :) Tehtiin raju eläinkoe, mentiin näet Johannan auton kyydissä. Jänskätti, milleen mun koiskut käyttäytyy, mutta ei pienintäkään pöristelyä. Paikka löytyi helposti ja ilmakin oli hyvä, lämpeni koko ajan mutta tuuli viilensi. Koiruset oli vyössä kiinni ja kulku sujui pääosin mukavasti. Ensin pitkospolkua pitkin parisen kilsaa Alakauvatsajoen rantaan syömään eväät, paluu samaa polkua ja vielä parin kilsan luontopolku pitkin pitkospuita. Lakat kukki muutamassa kohtaa aikas lupaavasti. :o) Tuo paikka on yks eteläisen Suomen parhaita lintusoita, mut ei nähty ku joutsenpariskunta lentämässä. Oltiin siis Isosuolla. Se vaikutti jotenkin yllättävän kuivalta jo alkukesästä, mutta jos meni koirantassut pitkospuilta sivuun, ni näkyi märät käpäläisenjäljet kun palasi, ei siis niin kuivaa miltä näytti.

Tänään oli julmuuksien päivä eli pesin Pipsin ja Rompsin. Pip oli urhea, jaksoi melkein seistä iäisyyden paikallaan. Rokki oli alkuun reipas, mut sil alkoi riipaiseva itku ku siltä loppui usko, että pesu ikinä loppuis. :o) Pesuihin ja pyyhekuivauksiin meni aikaa jotain kolmen vartin ja tunnin välillä. Nyt kuononaamoissa on niin suloinen mäntysoopainen tuoksahdus. :oP Pesu oli nyt, sillä haluan viedä Roksun huomenna puhtaana leikkaukseen. Puol kahdelta portsu operoidaan, vähän pelottaa.