Romppanen on ihan terveenoloinen, mutta vatsa häikkää. Aamulla lähdin töihin ja palasin muutaman tunnin päästä. Repukka oli kakkinut sisään. Ulkoiltiin lyhyesti, kahdet ruikut ja takapihalle samoin. Lähdin iltapäiväksi reiluksi kolmeksi tunniksi töihin, ja kotiin tullessa oli kaks ruikkua lattialla. Reippaasti Roks kulkee ja leikkii Pipan kanssa, ei huomaisi mitään. Mutta on se niin pal käynyt kakkia yrittämässä, että mahtaa olla pojan peba kipeä.

Huolissani jo soitin kasvattajallekin, et kannattaako hakea apteekista Attapektia. Neuvoi käyttämään sitä, niin eiku apteekkiin ja sieltä tarttui mukaan aptus attapectin ja aptus nutrisal. Kotona rapisutin attapectin-purkkia ja puhelin herkuista. Kaks kuononaamaa kerjäs ihan täysillä. Sanoin Rokki ja pikkupoju oli niin innostunut ku sais jotain ennen Pippaa, et se alkoi stepata ;o) Tabletti kurkkuun vaan, helposti meni. Nutrisalista tein liuoksen pariin juomakippoon ja pistin tarjolle. Pip ei oo vielä maistanut, Roks juo sitä ihan ku vettä. Ruokaa jäppinen sai aamulla ennen ripulointeja, mut nyt joutuu olemaan ilman tän illan eikä aamullakaan uskalla antaa. Se kävi hiukka aikaa sitten takapihalle tekemässä melkein vesikakit. Nälkä olis kova, joten Roks nauskutti takapihalta ruohoa ja oksutti sen pois. Kunpa masu tuis kuntoon, että vois antaa huomen päivällä sapuskaa. Onneks Rokki on jo päälle 13-kilonen, ni ei siks niin huolestuttavaa.

Pippa leikkii nykyään tosi kivasti Rokin kanssa. Ilmeisesti Rokki on kertonut olevansa Pipsun alamainen, koska nyt ne makaavat kumpikin selällään tai kyljellään ja nautinnollisesti kalisuttavat hampaita. Kesti siis päälle kolme kuukautta, että Pip voi leikkiä tälleen täysin luottavasti. On noi koiksut niin hulluina toisiaan, että mää oon ihan onsku.

Eilen illalla oli soittoaika, ja Pip sai paikan jälkikokeeseen 14.6. Hui apua, mahtaako siitä tulla mitään ;o/ Tai siis annanko Pipan tehdä omat hyvät suoritukset vai onnistunko sabotoimaan ;o)

Tänään Pippa kävi Onnin kanssa juoksentelemassa. Se oli eka kerta Onnin paltereitten poiston jälkeen, vauhti ei ollut kastraation takia ainakaan vähentynyt. Pahikset lähti yhdessä jäneksen perään :o(

Pipsun kanssa tehty pienen pientä tottelevaisuutta. Jätöt istumaan ja makaamaan hienot, tasamaanouto upea ja seuraamisessa hyvä kiihkeä meininki :o) Nyt otetaan tuolleen puolipihdaten, ku mää niin törppäsin sunnuntaina. Jospa homma tästä taas alkas sujua tavalliseen tapaan. Sain yhdeltä raumalaistutulta mainoksen, että hän järkkää Raumalla tehotottelevaisuuskoulutuspäivän 28.6. ja kouluttaja on Sari Kärnä. Ilmotin meet sinne, jääpi tuon päivän jälkikoe väliin, mut ei voi mitään. Jos satuttais saamaan 14.6. tulos, ni tuskin ees enää harkittas jälkikoetta.