Taas blogi jäänyt, kun hirviän paljon ei ole tapahtunut.

Jäljestetty ei enää olla, lunta on niin paljon, että olisi silmä- eikä nenähommaa. Mulle uhkaa tulle flunssa, ja siksi ollaan lähinnä laiskoteltu. Lunta tuli sentää sen verran (pari senttiä), että metsässä näkee kulkea ilta-aikaankin. Perjantaina iltakahdeksan maissa oltiin Hiittenharjulla kävelyllä. Pippa juoksenteli hiekkakuopilla, ja kun se viimeisen kerran tuli sieltä ylös, oli sen käytös outoa. Häntä pöyhistyi tuplapaksuksi ja oli jäykästi korkealla. Sen liikkeetkin olivat tosi jäykät, puhisikin hiukan. Sille ei edes kelvannut nami, kun jotain sitä pyysin tekemään ja koitin palkita. Mitään ei näkynyt, mutta tuli mieleen, että jospa siinä olisi ollut suden haju ja reippaasti lähdettiin autolle päin. Pidin aika melua, jos mahdollinen susi sitä karttaisi. Jonkin ajan päästä Pip tuli tavalliseksi.

Tokoa ja agilityn kontakteja on tehty taas muutama kerta. Pakko mainita, että lauantaina nassi teki ohjatun ja ruudun ekoilla kerroilla niin upeasti, että oli pakko lopettaa ja vaan leikkiä perään ;o)

Lauantaina tultiin myöhään kotiin Janita Leinosen agiharjoituksesta. Pippa ei enää saanut kunnon ruokaa niin myöhään, annoin pikkusen nappuloita uudesta aktivointipelistä, jonka Janita toi. Pupsia taisi vähän jäädä hiukomaan, sillä se otti mun reissussa olleesta muovikorista omenan ja toi sen näytille. Kehaisin hienoa omenaa, joten Pip päätti syödä sen. Makea, hyvä punainen omena, ja siitä jäi syömäti vain yksi siemen ;o) Nassi nautiskeli oikein silmät kii sitä syödessä ;oD

Tänään sunnuntaina mentiin Paneliaan, missä Pip pääsi pitkästä aikaa juoksemaan Ninjan kanssa. Oli kivaa, varsinkin pelloilla juoksetti useampaan otteeseen :o)