Nyt pitäis olla agiharkoissa, mutta peruin. :o( Tars saada flunssa pysymään poissa, ku tarvii mennä agilityn kaupunkitaisteluun töihin sunnuntaina. Särky- ja nuhalääkettä kuluu, ehkä tää tästä. Kipeään kutisevaan kurkkuun tekee hyvää kylmä jätski. :o)

Eilen tottelevaisuusharkkanen kera Johannan ja Hallan, Suvin ja Töppiksen sekä Tuulan ja lagottojen. Alkuun oli paikalla pysyminen, johon pääsi Rokki. Hiemaisen porostin oli retee, kun sai aloittaa ja Pippa jäi autoon. Otettiin sekä istumista ja makaamista. Palkkasin tosi tiheään, ku ei olla ikinä tehty tätä tuolla Hossun kentällä. Pomppis pysyi hienosti ja rauhallisesti sekä täysin äänetönnä. :oD Sitten tuli vuoroon Pippa, jonka kanssa mulla oli tavoitteena rauhallinen istuminen perusasennossa. Nassi huiteli ku mikä autosta tullessa, ja koitti perusasennossa tarjoilla juttuja. Naksuttelemalla taajaan saatiin aussikka rauhalliseksi, minimaalista kitinäntynkää jokin kerta. :o) Nakswutin on niin hyvä kapistus: päättää ite vaan hymyillä hiljakseen ja antaa naksun puhua. Pippaliini jatkoi eli aloitettiin tunarilla. Johanna vei kolme palikkaa, vein ite neljännen toisten väliin sekä namitin palikoitten etusen. Pip odotti hiljaa ja saatuaan luvan meni voimakkaalla haistolla etsimään lihapullan palaset. Sen jälkeen haistoi määrätietoisesti palikoita ja oman kohdalla noukki heti ja toi mulle. ;oD Ens kerralla jatkamma tota, lupaavaa. :oD Seuraaminen ja jätöt hienoja. Kiertämisen jälkeiset pysäykset ois saaneet olla inan napakampia, viimeinen noin viidestä toistosta tosin oli upea. Nouto ekalla kerralla ei paras, sillä Pips ryykäsi kapulan päälle ja murisikin. Heti perään toinen, joka oli varsin täydellinen. ;o) Rokki harkkasi seuraamista. Portsun ilme oli hyvä, hiukan edistämisentapaista, mutta korjaantui tarkemmalla namin antamisella. :o) Varsinkin pari viimeistä pätkää superit. :oD Sitten vielä jätöt porolaisen kanssa, tehtiin kaikki kolme asentoa, hienoja. :o)

Koirat nauskuttavat nyt HappyDog Medium Adultia. Se maistuu hyvin, mutta Pispun vatsa temppuilee. Huomasin eilen illalla, että nassikka on syönyt hillittömiä määriä puruluita, mikä tietty helposti vaikuttaa vatsaan. Seurailen tilannetta. Puuroa olen keitellyt kerran viimeisen kolmen viikon aikana, saamaton laiskuri. :o/ Pippa ei oo enää käyttänyt tossua ja tassu näyttää hyvältä. Kerroksinen se toki edelleen on. Asvaltille sitä en ihan vielä päästä, ettei tuu takaiskuja käpäläisen kuntoontumiseen.