Taas pohdin, mitäköhän lie tapahtunut. ;o) Kunpa kesällä kehkeytyisi kunnon rutiini, että tulisi kirjailtua jutut paremmin ylös. Mietin, josko alkais uuden blogin, jonne kategorioisi selkeämmin vai kenties lopettaisko kokonaan. Ehkä kesä ratkaisee tän.

Tokoiluista erityismainiottakoon vain perjantain tunnari, jossa Johanna avusti. Ekalla haistolla ei aivot eikä nenä mukana ja toi väärän, uusi yritys ok. Toinen kerta hyvä suoritus. :o) Muutoin Pip tehnyt jonkin verran ja Roks minimaalisesti.

Roks agiloi keskiviikkona Lumossa tällä erää viimeisen kerran. Porolla alkaa pian sairasloma ja sen jälkeen taas katsotaan, josko passaa reenata Terolla. Harkka meni ihan kivasti, mutta nopeinta vauhtia en osannut porostimesta saada irti. Perjantaina oman seuran reeni oli vähän tynkä, koska näyttelyn takia kenttä tyhjennetty. Ronspun kanssa yhdellä aidalla niistoa, vähän keppikulmia ja irtoamista. Tuikun 9-vuotissynttäreiden kunniaksi Suvi tarjosi hyvää raparperipiiraskaa. ;oP

Yhtenä päivänä tehtiin lähimetsässä pudotetun lelun harkkaa. Mentiin ihan pitkin metsää, ei polkua. Kuljettiin niin, että Pippa haisteli jotain omiaan eikä se sitten onnistunut kovinkaan nopeasti löytämään mun pudottamaa Hiiru Schmiirua. Uusi yritys silleen, että mää, Pip ja Rok kulettiin rykelmänä, ni sitten oli tosi helppo hakea pudotettu lelu päälle 30 metrin päästä. :oD Rokille tiputin kännykän Pipsin ollessa kauempana ja ihan kivasti Roksunen sen mulle toi. :-)

Eilisen ja tänään olin töissä HPSH:n koiranäyttelyssä. Tarkasteltiin kivassa porukassa rokotuksia. Rokotuksia tarkasteli myös eläinlääkäri, ja päätin koittaa saada Roksun kastraation hänen leikattavakseen. Edukkaita hankintojakin tuli tehtyä: herkkusia siannahkarullia iso pussillinen ja kolmen kimppana ostettu litran pullo seniori-nutrolinia.

Piti käydä Kennelrehun rekalla hankkimassa ruokia, mutta unohtui täysin. Siispä ostin runsaammin lihaa Tenhon Tilalta, jossa käväisin koiskujen kanssa pikaseen eilen. Silloin satoi, joten ei ensinkään käytä vilkaisemassa nautoja, jospa seuraavalla kerralla.

Varmaan jotain muutakin lie tapahtunut, mutta aivot lyö tyhjää. Alle viikko koulua jälellä, kohtuumäärä korjattavaa ja se ois sit niitten jälkeen vähän niinkus kesäloma. :oD

Loppukaneetiksi muistui yhtäkkiä jotain. Käytän koiskulaiset tuossa likellä junaradan varrella tekemässä tarpeensa. Torstai näytti jo pahalta rusakoitumisen suhteen. :o/ Aamusti Pippa karkasi (oletettavasti) pitkäkorvan perään. Nassi palasi tosi pian. Toisessa kohtaa meinas Roksutti repiä villahousunsa ja näinkin siellä pupusen, josta se sai vainun. Pippa ei sitä nähnyt. Sama juttu töistä palattuani pikaulkoilulla. Iltakäväisy radan varressa merkitsi kahta jänöjussia. Onneks tää runsasrusakkoinen torstai oli poikkeus, sillä sen jälkeen ei yhtä ainakaista huomattu. Kyttään jatkuvasti tosi tarkkaan, että ei tulis tilanteita. Onneks Pippa lähtee vain näkemänsä perään, ni sitä uskaltaa pitää irti kun ei junan ohikulkuaika.