Edellisestä kirjoituksesta unohtui kokonaan maininta, että maanantaina koiksunterit tapasivat Ninjan :o) Tuli ihan huono omatunto unohduksesta, kun Ninja oli tänne blogiin onnitellut Pippaa tämän synttärinä. Ninja otti eka avoimen luokan tokoliikkeet kokeenomaisesti, mää liikkuroin. Mää ja autossa odottava Pippa oltiin todella raju häiriö, joten hienosti Ninja sai työt tehtyä siihen nähden :o) Tokon jälkeen mentiin nopealle kävelylle metsään, Pip ja Rok kumpikin mukana. Pip juoksenteli ensin pakolliset laajat, ja sen jälkeen Rokki alkoi leikkiä Ninjan kanssa, Pippa hiukan taisi tuntea olonsa ulkopuoliseksi. Hienosti onnasi kävely tuolla kokoonpanolla.

Eilen Pippa piti päätä vinossa. Vasen korva ei punottanut, mutta oli vähän lintassa ja piti ravistellakin. Soitin tänä aamuna ell Sipilälle ja saatiin onneksi aika. Korvalamppu korvaan oli karmaisevan, järisyttävän kamalaa, Pippa vastusti! Saatiin katsottua, ei vikaa, ei tulehdusta, vain vahatulppa vai miksi sitä korvan omaa eritettä sanotaankin. Semmoista kertynyt siis syvälle korvaan, joten ostin korvanpuhdistusaineen. Kotona pantiin sitä saman tien, ja voi kuinka ihanan kukkainen haisu siinä onkaan ;o) Ei auttanut ainakaan heti, mutta nyt illalla vaikuttas korvan asento normalisoituneen :o) Voipi olla, että huomenna uudet puhdisteet korvaan. Hyvä, että nassi on kunnossa ja päästään sunnuntaina agikisoihin. Tilattiin Janita Leinoselta Pipalle uus panta :o) Ja viedään Salmelle yks Nina Ottosson -peli lainaan, että Rokin pappa saa pelailla :o) Tärkeitä juttuja ;o)

Eilen tein Rokille kymmenisen metrin jäljen, joka meni tosi huonosti. Sillä oli liian kova hinku turvotettujen nappuloitten perään, mun olis vielä vaan pitänyt olla rauhallisempi ja jäykistyneempi.  Jotenkin poju seurasi jälkeä, mutta ihan liikaa kaikkea muuta hötkyilyä. Pipallekin tein tuonne lukion nurmikolle jäljen, jonka se ajoi varisn kauniisti, pari nappulaa tais jäädä, mikä on Pipalta todella tarkkaa haistintyötä.

Nyt on alkanut agilityn ulkoharkkakausi oikein kunnolla ;oD Mulla on töissä nyt niin kiireistä, että en alkanut vetää alkeisryhmää, vaan päätin ottaa vastuulle tekniikkaharkkaamista koulutusohjaajille. Tänne voin ottaa Pipan mukaan, niin siks voin "tuhlata" torstai-illan tähän :o) Ohjelmassa oli kaks pätkää: ekalla teemana ajoitus ja tokalla takaaleikkaus. Ihan hyvää harkkaa, varsinkin tuo ajoitus, kun on oma ikuisuusongelma. Kiva pitkästä aikaa reenata sekaryhmässä, kaks miniä, kaks mediä ja kaks maxia, kaikki kouluttajat eivät olleet paikalla, joten ryhmä sopivan pieni.