Varsin vaatimaton määrä taas puuhattu. Illat on niin kovin synkeitä ja töitä riittää.

Lenkkeilty ollaan metsissä, kokoonpano joko itseksemme tai Tuulan sakin kanssa. Nyt Rokilla on arrogantti-vaihe päällä. Ilmeessä taas pientä ylimielisyyttä. :o( Sitä ei hirveästi leikitytä kavereitten kanssa, vaan hajut kiinnostavat ja reagointi mun kutsuun sais olla ripeämpi. Turvallisuussyistä poika siis saa olla hihnan jatkeena.

Tottelevaisuus sujuu kivasti vaikka ulkona Roks ottaa etäisyyttä. Meen etenemistahti asioissa on turhan jämähtänyt, täytyis alkaa suunnitella tarkemmin. Ihan sisäjuttusia ollaan tehty kummankin kuonolaisen kanssa. Pipan ääni pakkaa vähän kuulumaan, mut ollaan panostettu siihen et homma alkaa rauhoittumisen jälkeen, ni menee kivemmin. Jokin aika sitten Pips perusasennossa, ni "seuraa" sai sen nousemaan ja tallomaan, mut nyt se tiukentaa kontaktia ja lähtee liikkeelle mun kans samaan aikaan. :o)

Rokki oli lauantaina agiharkkasissa. Pip sai aluks olla radanrakennuskoirana. Sillä oli hullu himo tehdä, haukkua räkötti ku mikäkin. Itse reeni varastettiin Lauran blogista, tuollainen. Eka sessiossa treeni 1, mikä meni tahkoomiseksi vaikka eka yritys oli erinomainen, suhru-matte. :o/ Toka sessio eli treeni 2 oli mahtava, sillä kuumensin Rokin supinkarvalla ja sillä oli hyvä meno. :o) Viimeiseksi hyppy+A+2 hyppyä+keinu+hyppy+puomi. Ei harkattu ohjausta vaan hallittuja kontakteja. Rokin kanssa harmittaa, että se ei kestä oikein toistoja, niin ei voi koittaa ohjausta usealla tyylillä. Toisaalta kun se tekee kiihkolla, on se tosi palkitsevaa mulle. ;O)

Tänään piti tehdä jälkiä, mut oonkin korjannut tylsiä kokeita. Aamulenkkiä ennen tein koikuille jäljentapaiset. Talloin sammalmetsään n. 35 askelta ja pistin joka askeleelle nakkia. Pipalta jäi alusta yks, muuten erinomainen. Ja se oli vielä vapaana! Roks myös vapaana omalla vuorollaan, ja että se meni hitaasti ja tarkasti. ;oP Sillä samanlaisia askelia n. 45. Jätti kaks oikeanpuoleista askelta tai siis nakinpalaa syömättä. Jos ei tulis lumitalvi, vois joskus koklata kylvää sille metsään koko sapuska turvotettuna. Ja miksei Pipallekin.

Luntahan tänne tais tulla ihan puoli senttiä perjantaina päiväsaikaan. ;o) Ei vielä valaise, mut jospa saatas lisää.