Aamulla soi herätyskello ekan kerran syyslomalla. Meen piti olla jo yhdeksälta Kokemäellä, josta lähdettiin ajamaan Tuulan kanssa peräkkäin kohti suota. Tänään siis valloitettiin Puurijärvi-Isosuon kansallispuisto! Pippa oli siellä kolmatta ja Rokki toista kertaa. Kovin syksyisen näköistä suolla on, sää oli ihan mukava ja hyvin viihdyttiin. Pipsula sai olla pienesti vapaana evästen syönnin ja lintutorniin kiipeämisen yhteyksissä. Korsput siis piuhassa kuljettaessa pitkospuilla. Mää melkein kaaduin ja jalka hiukkasen upposi suohon, kun skannasin kulkureitin vierustoja "karpalosilmällä". ;o) Ensin kuljettiin parin kilsan päähän Ala-Kauvatsajoen rantaan evästauolle. Olin aivan onneton, sillä löysin koko matrkalta vain yhden ruppasen puoliraa'an karpalon. :o( Joelta palattiin samaa reittiä ja mentiin vielä parin kilsan luontopolulle. Nyt alkoi nautinto, sillä karpaloita löytyi useammastakin kohtaa. :o) Rokki ei halunnut ees maistaa, mut Pip ja mää nauskutettiin ku pikkuoravat. Eikä ees kaivattu kuuma tsinuskisoosia karpaloitten kyytipojaks. ;o) Kumpikin koira kiipesi reippaasti pieneen lintutorniin ja pitkospuukulkukin meni sutjakasti, vuorottelin koirien paikkaa. Toinen aina veti letkaa ja toinen kulki mun perässä, ni ei ollut mitään hötkyilyjä.

Rokin maha on tänään ollut hiukan epäkunnossa, se on ruikuloinut monen monta kertaa, tortuttaminen ihan kuulostaakin sattuvan vatsaan. Aamulla nassit saivat piimää ja maitohappobakteeria sekä hiukkasen nappulaa. Vaikka Rokin vatsan tilanne selvisi ennen evästaukoa, sai se hiukka syötävää retkitilanteessa. Kotona en huomannut antaa sille attapektiiniä ku vasta illalla, maitohappobakteeria kyllä tarjosin. Poju on ollut ehkä pikkasen nuopea. Ja lisäksi koska namppaa en tohdi antaa, piti agiharkka jättää väliin.

Loppuun vielä Pipan AVUNHUUTO. Nassi vihaa heijastinliiviä, sen kanssa saa just ja just käveltyä. (Ja meen liivi on vielä musta eli ei näytä hillittömän rumalta, mut silti ilettävä.) Matte veikkaa, ettei hihnaan kiinnitetty heijastin oo ihan yhtä tehokas. Milleen ihmeessä sais Pispulaiselle heijastimen ilman, että pupsin kävelynautinto kärsii?! Auttakaa pientä eläintä, kertokaa! Heijastinvaljas kuulostaa turvalliselta, mutta valjaitakin Wisp vihaa, vain jälkivaljaat ok.
 

Ihan loppuloppuviimeks Pip pröystäilee hiukan, sillä siitä tuli taas täti. :o) Viimeisin väliaikatieto oli kuus penskua, tuonne Ghosteye's  blogiin tulee varmaan pian päivitys, jos ei jo ole.