Viikko taas vierähti päivityksettä ja muka liian kiirettä ollut työjuttujen kanssa. Päivät varmaan sekaisin, mutta lyhyesti tapahtuneita hommeleita viikon ajalta.

Tuulan koirusten kanssa ollaan oltu useampi kerta metsälenkillä. Rokilla ollut viime aikoina paha vaihe. :o( Katseessa ylimielisyyttä ja hajut vieneet. Varmuuden vuoksi siksi hihnassa. Tänään tehtiin reippaan tunnin lenkki ja nyt oli poronen tosi mukava, hiukka haisteli, mut leikkin pal Pipan kanssa ja Mallan kans myös. Se totteli ok, kerran haisu kiinnosti kovasti, mut nätisti sit tuli kutsusta. Osan matkasta pidin sitä kii ja kulki rauhallisesti viimeaikaisen hajusta hajuun hinkumisen ja lentämisen sijasta. :o)

Muistaakseni tiistaina tein korspuille jäljet. Pipalle noin 400 ja Rokille noin 150 metriä helppoon metsään. Kummallakin kuus keppiä, vanhennus pari tuntia. Pispulainen pääsi ekana pistämään kuonostimen pitkään iskuun. Pip aivan ilmiömäinen taitonenä, mahtava meininki! Rokki rauhallisempi, mut silti innokas. Hienosti nousivat viis ekaa keppiä, mut kuudes jäi. Jäin seisomaan, ni palas vähän ja huomasi. Miksköhän jäi, en tiedä, meni kumminkin melkein kepin päältä ja matalalla kuonostimella. Se seuras jälkeä oikein hyvin. Kerran se meni ehkä metrin  sivuun, ni hyppäs korkealle suorin jaloin, etsi jälen ja jatkoi. :o) Seuraavana päivänä satoi lunta ehkä viitisen senttiä ja jonain päivänä vähän lisää, mutta tänään oli jo sulannut sen vertta, et olis mahdollisesti pystynyt tekemään jälen.  Jospa alkavalla viikolla vielä pystyis ja sais saamaton-matte aikaiseksi.

Lauantaina oli agiharkka, mut lumi maassa häiritsi ja satoi vettä. Mentiin kentälle Johannan, Suvin ja Tuulan kanssa. Ohjelmassa hyppytekniikkaa pelkästään. "Okseri" Rokilla hieno kuten myös kaks hyppyä (25cm ja kuuden jalan päässä maksihyppy), viiden sarja (eka 25 ja loput 35 cm) hienoa pompottelua, mahtoiko kerran yks rima tippua ja viimeisenä kasvava sarja väleinä 6,7 ja 8 jalkaa, hienot suoritteet. Lopuks vielä sarjaeste eli maksihypyt neljän metrin välein, jotka Roks teki kauniisti. Piti vielä naksutella kontakteja, mut olin liian jäässä, ni sai jäädä. Pip oli radanrakennus- ja purkukoirana. Se sai juoksennella pitkään, sillä kannettiin suurin osa esteistä suojaan.

Sisätoko mennyt kivasti kummallakin, en muista mitään erityistä mainittavaa muuta kuin että matte teettänyt koirustimilla juttusia liian harvoin, tykkäisivät enemmästä.

Pippa on syönyt niin pal Best Friend Piggy pyryluita, että se etutassut ovat keltaiset. ;oP Menee sekä tiksuja, siankorvankorvikkeita että puristeluita ja runsaasti. ;oD Ja mietin, että Roksun ajoittainen löysävatsaisuus saattaa johtua liian runsaasta puruluun syönnistä.