Rokki aloitti uuden viikon pyöräilyllä, jotta olisi sopivan väsynyt ja nukkuvainen kotona, sillä lähdettiin Pipan kanssa Hossuun tokostamaan. Ensin piilotin yhtä ainokaista tunaripalikkaa metsään. Innokkaasti Pispu etsi, löysi nopeasti ja palautti hienosti. Tein sellaisen ruutuharkan, että merkiltä sekä oikealle että vasemmalle oli ruutu. Kolme harkkaa tässä: merkki + oikeaan ruutuun, pelkkä merkki ja vikana merkki + vasempaan ruutuun. Ekan ruutuunmenon viimeiset metrit se jolkotti ehkä turhan rauhallisesti, mutta kaikkinensa loistavat suoritukset. Puukapulan nouto mahtava, hirveä vauhti, mutta silti tarkka. Ja nyt ei yrittänyt varastaa, plikka odotti tosi maltilla. :o) Viime kerran murheenkryyni eli ohjatun noudon oikean kapulan nouto oli aivan super! Ei pienen pientä epäilystä missään. Kaukkareissa pupsi ei pysynyt paikallaan, mut ei silti kauhean pahat vaihdot. Yks seisomaan pysäys kierrosta, tosi täpäkkä. :o) Todella taitava Pispulainen!

Rokki oli päivällä agiharkkaamassa. Kavereina meillä oli Tuula ja Leksu. Kuuma ilma haittasi. Ja mulla oli pieni jännitys, sillä leikkasin silleen Roksun kynnen, et tuli verta ja se muka pelkäs mua ihan kauheasti. Ekaks keinu, ei hiukkaakaan jarrutusta, jee! maxipöydällä oli yks tyyny pehmikkeenä. Puomilla pakkas peba heittämään oikealle. :o/ Vinokepit ensin hienot, mut halusin liikaa toistoja, poju väsyi. Tokasessiossa viis aitaa ympyrän muodossa, Roks meni hienosti, etti kivasti aitoja. Mää taas heitin lelun muutaman kerran silleen, et tuli moka. Ja samalla kertaa kaks hyppyä + valssaus +hyppy, Roks taitava. :o) Viimeiseksi pussi silleen, et ensin hyppy ja siitä pussiin. Tuuli haittas, olis kandenut jättää väliin. Reippaasti jäpä siltiu meni muutaman toiston. Ja Tuulan ehdotuksesta tehtiin toisen kerran pöytä ja nyt oli sen alla minipöytä. Ekalla Tuula laski keinulaudan kahdelle tyynylle ja sen jälkeen Roks meni ite laudan loppuun asti ja lauta laski tyynyille. Kiitos Tuula, en olis ite tohtinut vielä tota, mut meni mahtavasti. ;oD

Iltalenkin yhteydessä piilottelin Pispulle yhtä tunaripalikkaa metsään, kolme vai neljäkö toistoa tehtiin. Rokille talloin reilun neliömetrin ja panin kuus jälkikeppiä sinne. Ronspu nosti ne hienosti, vain viimeistä häiiritsi mun kännyn soiminen. Sitten talloin tosi lyhyen jäljen  (päälle viis metriä) ja sille viis keppiä. Hienosti Roks keksi nostaa ne sieltä mulle. :o) Tänään olikin ulkotoko iltalenkillä. Pip nouti, seurasi ja teki jätöt, varsin mallikasta puuhastusta flikalla. :o) Rok teki eteenliimautumisen, sivullemenoja, jätöntapaisia, ja imutusta (mulla nakki kädessä), muutaman kerran se sai noutokapulankin suuhunsa. ;o) Rokin keskittyminen muhun erinomaista, mutta liikkeen pätkissä riittää meille harjoittelemista.

Kummankaan vatta ei reagoinut aamuruuan joukossa olevaan plaque offiin, hyvä juttu. Kummallekin yks mitta, jonka aion tuplata Rokille muutaman päivän päästä. Saapi nähdä, puhdistuvatko hampaan silleen ku mainokset lupaavat.