Pippa pääsi elämänsä toisen keran hierottavaks :oD Aiemmin Pip pääsi koiraurheiluhierojaopiskelijain koe-eläimenksi.  Nyt mentiin Poriin Lammisen Minnan käsittelyyn. Pip nautti hieronnasta, ensin tosi sitä hiukka epäilytti, kun koskettiin selkään. Ja ulkoa kuului pikkusen ääntä, jolle piti pöhistä. Nassi äkkäsi pian, että käsittely teki hyvää, ja meni rennoksi ja antoi silmäin melkein lurpahtaa kiinni, varsinkin venyttelyjen aikana.

Pipasta ei löytynyt pahoja jumeja. Selässä oli pientä ja reisissä myös hiukkasen. Minna sanoi, että Pipalla on tosi komeat reisilihakset :o) Se varmaan selittää Pipan nopeuden agikentälläkin, vaikka se on useita muita koiria massavampi. Sain ohjeistusta, miten voin sivellä Pipsin selkää pari tuntia harkkojen jälkeen ja kuinka venytellä reisiä. Kyselin myös vinkkiä, miten kannnattaa alkaa Pipan lihaskuntoharkka tai siis autonrenkaan vetäminen huskyvaljaissa. Nyt on suunnitelmana ensin lämpätä noin 20 minuutin kävelyllä, sitten viitisen minuuttia vetoa (joka aika toivottavasti siitä kasvaa vähitellen) ja loppun taas 20 minuutin palauttava kävely.

Pippa jätti upeat karvakasat jälkeensä :o) Ja se alkoi haista pikkusen erilaiselta hieronnan jälkeen. Hierontapäivä tarvii ottaa rauhallisesti, ettei lihakset kipeydy, joten oltiin hihnalenkillä varikon lähistöllä. Pippa oli ylläättynyt, kun oli hihnassa, mutta taittui matka näinkin. Aurinko paistoi ja oli kuuma, joten tuskin se olisi vapaanakaan suuremmin kirmaillut. Käväistiin Lailalla tän puolisen tunnin kävelyn jälkeen. Nyt annoin nassin olla hihnatta. Eiköhän se bongannut jossain lähistöllä variksia tai harakoita ja lähti paha näyttämään niille kuka käskee :o) Ei pal ehtinyt, kun pyysin takaisin. Tuskimpa tuo kiusaa sen lihaksia.

Pippa ei siis erityisesti tarvitse hieromista, kun on hyvässä kunnossa ja ei jumeja, mutta päätin, että silloin tällöin se pääsee kyllä sinne nautiskelemaan :o)