Siitä voi varmasti kertoa treenien olleet hyvät, että vaatteet on kuolastuksissa. Ja tänään oli mun toppahousut suhteellisen ronseasti kyllästetty limaisuuksilla ;o) Oltiin Hosiossaaressa koirakentällä ja pakkasta kymmenkunta astetta.

Päätavoite oli saada kaks suoraa, nopeaa eteenmenoa ja ne onnas ;oD Tultiin kiertäen patukalta pois, sanoin vinkkikuiskaukset pariin kertaan ja annoin pienen miettimisajan, loistava nassi!! Lähinnä näittten eteenmenojen jälkeisistä patukkaleikeistä tuli kuolastukset, oli tosi kivaa :o)

Kaukkareita tehtiin pitkästä aikaa ulkona, yleensähän se on meen perinteinen keittiöliike. Patukka oli takana, ja Pip teki hyvät vaihdot. Luoksetulossa yllätin sen lähestyessä huutamalla vapaa ja viskasin patukan taakseni ;o) Liimaantumiset eteen istumaan meni varsin hienosti. Kontaktissa kävely ja siitä istuminen oli hitaahko, sillä kuka hölmö nyt istuisi, kun ei tiedä milloin palkkapatukka lentää ja sen perään pitää päästä heti. Ja kuka hölmö tekee tollasta treeniä, jonka jo etukäteen tietää olevan huono :o/

Haukkuminen sujuu kovaäänisesti ja innokkaasti. Pippa vissiin hiukkasen kiihtyy haukkumisestaan, eikä siks osaa pysyä paikallaan. Ei sen selkäkarvat kummiskaan nouse yhtään eikä se kyllä vaikuta erilaiselta, haukkumisen loputtua ihan ku ei olis sitä tehnytkään. Kukakohan tuohonkin osais antaa vinkkiä??

Viimeks ennen autoon menoa oli vuorossa merkki. Ohjasin taas aluks pari kertaa namilla merkin taa nokka muhun päin. Sen jälkeen Pip teki hienosti kerran, toista kertaa en huolinut. Palkan meneminen ohi suun kai harmitti, sillä Pip teki viitisen todella loistavaa, tarkkaa merkillemenoa ;oD Palkka oli nami, mutta viimeisestä lensi patukka taakse ja taas leikittiin ;o)

Tosi hyvä treeni!!