Pippa sai kokoon tarpeeksi nollia, kerättiin rohkeutta jä lähdettiin isoihin kisoihin. Paikka jäähalli Helsingissä ja ilma ulkona helteinen, halli onneks miellyttävämpi. Meen tavoite oli saada suorittaa kaks rataa loppuun sekä kokeilla miltä keinonurmialustalla tuntuu agiloida. Kaikki sai tehdä ekan loppuun, mut toiselta piti poistua suorinta tietä hylly-tapauksessa. Pips joutui odottelemaan autossa ja pääsi ulkoilemaan lähipoluille. Ilmeisesti kuumuus teki siitä pikkusen rauhallisemman. Eka rata oli Jarmo Jämsän tuomaroima hyppäri ja toka tanskalaisen Allan Hansenin käsialaa.

Eka rata oli aika helppo, mutta söhrö-Maria ei tajunnut oman kroppansa painostavan Pippaa väärään päähän putkea. Tälleen kumminkin kävi ja tulos ekalta radalta oli hylly. Meno oli tuloksesta huolimatta sutjakkaa, nautittiin ja homma toimi. Osasin olla järkevässä kohdassa lähettämässä koikkulaisen kepeille, rimat ei kolisseet, joten hyvä suoritus meiltä :o)

Toka rata ei mun mielestä ollut helppo, muutama kieputus tuntui rataantutustumisessa aikas pahalta. Tuolla piti olla karsinassa odottelemassa kolmen edellisen koiran suoritusten ajan, mikä ei ollut meille lainkaan hyvä. Pipsulainen kuumui ekalla radalla hiukan niukemmin mutta tokalla se haukkua räkytti ku mikäkin kiihkopiski. Sain sen istumaan startissa, mikä yleensä on haukkumistilanteissa ollut tosi vaikeaa. Ja upeasti nassi pysyi eli alkui onnasi hienosti.  Pupulainen oli hyvin kuulolla, mun ohjastus pikkusen hakusessa aina välillä. Kontaktit hyvät, juoksulinjat hiukan laajat, parit täpärät kohdat. Suureksi yllätykseksi meille ei tullut ensinkään virheitä, yliaikaa kai kolmisen sekkaa ;oD Ihanneaika määräytyi  nopeimmasta nollatuloksesta, siihen lisättiin kymmenen prossaa. Kun hillittömän nopean Zenin aika kerrottiin 1,1:llä, ei meillä ollut sellaiseen mahiksia.

Mahtavaa menoa, kun sai nähdä Suomen huippuagilitaajien menoa ihan likeltä. Uskomatonta, että paikalla oli agikerma, ja me rohjettiin Pipan kanssa olla mukana ;oD Ja meillä oli tosi kivaa, tehtiin yhteistyötä ihan täysillä :o) Ja tuolla keinonurmella oli oikein hyvä juosta. Tokalla radalla tuli nollatuloksia vain 16, ja meen yliaika riitti sijaan 22. Oltaisiin saatu jatkaa sunnuntaina, mutta ohjaajan huono kroppa esti jäämisen. Pää särki liikaa, migreeni kiusasi eikä kuumuus ainakaan auttanut tilannetta. Jos saadaan kokoon tarpeeksi nollia ens vuotta varten, ehkä sitte taas. Upea kokemus saada osallistua.