Pipan tassu on ollut suht ok. :o) Ehkä viides päivä neulailun jälkeen, ni pieni ontuminen ja jokunen kerta sen jälkeenkin. Lenkkeily on ollut aikas lyhytkestoista, sillä pakkanen on melkeoisen kova. Tänäänkin kai pahimmillaan -27. :o/ Pippaliini käyttää toppista ja töppösiä ja onkin ihana viipottaja niitten kanssa. Miks ihmeessä tossut jalassa on pakko kulkea niin lujaa!? Eilen oli viimmänen työpäivä ja paluu sinne vasta 10.1. :o) Sen kunniaksi tehtiin metsälenkillä urakalla lumienkeleitä. ;o) Se on jännää, ku yli hyppää hulluja koiria, saa shalamashuudelmia ja joku hyökkää vanttuitten kimppuun. Urheasti tein enekleitä, mutta kuudetta työstäessä tuli Pip hirmuvauhdilla viereen silleen, että jarrutti kaiken lume mun naamalleni. :o( Alkoi palella niin, että pakko kääntyä autolle päin.

Hankin koiskuille joululahjaksi palvatut hirven luut ja jätin ne pieneksi hetkeksi valvomatta eteisen tuolille, joten kaks tyytyväistä kuononaamaa nautiskeli esijoululahjoja suurella nautinnolla. Pakko mun oli käydä ostamassa murulaisille uudet. ;oP

Joulun valmistelu on ollut puolisaamatonta. Ruokaa kyllä tekisin, mutta siivous ei maistu. Oltiin koirusten kanssa veljen luona värkkäämässä jouluksi laatikot viime sunnuntaina. Pip ja Rok saivat reenata joulua varten kodinhoitohuoneessa oloa. Pippaa ahisti olla erossa ihmisistä, mut eiköhän meiltä jouluna pari päivää tolleen onnistu. ;o)

Tänään oltiin Rokin kanssa AgilitynLumon hallilla, jossa pikkukoirat Talvi ja Dina "reenasivat". :o) Varsinkin Talvia pelotti porostinpoika kovasti, vaikka Roks pani korvat hyljetyyppisesti pitkin selkää, pyöritti häntää ja hytkytti pebaa lambadatyyppisesti. :o) Ehkä pieni vaalee joskus huomaa portsun lempeyden. Rokki sai tehdä parit puomin kantaktit, kepit ja hyppyset, taitoportsu teki komeasti. :o)