Eräs tv:n orja koittaa nyt saada reenattua koikkusten kanssa ohjelmien mainostauoilla. Tulee sopivan lyhkäsiä sessioita. :o) Rokki on tehnyt keppiä, alustaa, sivulle, eteenliimautumista ja seuraamista. Meininki hyvä ekasta naksauksesta lähtien. Keppiä parilla kertaa kymmenkunta tökkäsyä. Alustalla pysymistä viitisen suoritusta, joissa jokaisella vähintään viis vahvistusta. Sivulle myös noin viis kertaa ja naksutin siinä pysymisestä sekä mun tuijottelusta. Eteenliimautumisia yhteensä vain kolme, mutta naksautin jälleen pysymisestä. Seuraamista tehtiin eniten, ja sujuu se jotenkin. :o) Mää oon kehittynyt naminantajana, mikä helpottaa tilannetta, mut edelleen niitä tippuu välistä maahan. Rokki tulee varmasti vierellä ja kontakti useimmilla kerroilla katkeamaton. :o) Pisimmällä kerralla naksautin ehkä viitisentoista kertaa. Yhteensä seuraamispätkiä taisi olla liki kakskymmentä. Nyt naksutan tosi taajaan ja se toimii. :oD Hieno Roks!

Tanssikoira Pip on vähän vaikea juttu, sillä käpäläistassu tais jäykistyäö aavistuksen takapihaleikin takia. Pippaliini karjui leijonatyyppisesti ja Roks Poks innoissaan poukki jänestyyppisesti. ;o) Kerran olin kattovinani jäykkyyttä, mut sen jä'lkeen en huomannut, ni tehtiin pikaharkka. Pip-raasu on seurannut niin pal, että ei meinaa tajuta kulkea mun jalkain välissä. Onneks kepukka ohjaa. ;o) Tästä kymmensen toistoa, joista pari oikein erinomaista. Vähän katkonaista tää sillä, aussikka syöksyy nami mielessä paikasta toiseen ja unohtaa työtehtävän. ;oP Seisominen takajaloilla taas aavistuksen paremmin sen ymmärryksessä: pikkusen pysyy, ei vielä kunnolla sekunteja, mutta tarjoaa oikeaa. ;o) Pyörimiset kepin kanssa hienot, mutta käsiohjauksella puutteelliset. Yritin ahnehtia ja tehdä kauempana, mutta ei onnannut. Pyörimisträ toistettiin paljon, että opittais eri käsien tarkoittavan eri suuntia. Siksakki  on vaarallista kosxketuskeppien kanssa, siis kriteeri alemmas ja kepit pois. Uskomattoman hienosti se meni ja koitin saada naksauksiin rytmin 1-2-1-3-2-4-3-5 mut nelosen kohdalla palattiin taapäin ja muutamien toistojen jälkeen päästiin vitoseen asti.:oD Pitäs olla kotona enempi tilaa, ehkä voitas tyhjentää olkkari ja tehdä siitä koirareenialue. ;oP Kaikkinensa Pip loistava ja kovin innokas. :o)

Viime päivityksestä unohtui maininta näkkäristä. Söin telkun edessä Kunto-näkkileipää. Mun piti lähteä käväisemään netissä ja unohdin näkkäripakkauksen lattialle. Vajaan kymmenen minuutin päästä eräs aussie tuli mun luo tietokoneelle näkkäri suussa. Se ei purrut sitä vaan kantoi hienosti. ;o) Kehaisin plikalla olevan komea näkkäri ja kysyin, saanko katsoa. Pips tietenkin näytti aarteensa, ja pakko mun oli antaa noin kiltille lupa syödä se. ;oP Loppu pakkaus oli edelleen olohuoneen lattialla. Wisp oli ottanut vain yhden. Rokkihan ei oikein välitä leivästä ilman herkkupäällsiä. Ihana hömppäeläin tuo mun näkkärihirmu!