Kotimatkalla mentiin Purinalle agikisoihin. Siellä oli useampia aussejakin :o) Tuomarina toimi Leena Rantamäki-Lahtinen, josta pidän kovasti. Joteskin tän tuomarin olemus saa mut aina hyvälle mielelle. Rata oli sopiva meille, ei turhan vaikea, koska vauhti ei kiihtynyt turhan kovaksi, ansaesteitä muutamat eikä mun tarvinnut juosta ihan hirveän matkaa, ni pystyin ohjaamaan hiukan paremmin. Alku meni suunnitelman mukaan, lopussa en huomannut valssata, jäin pahasti jälkeen ja Pippa ei meinannut saada ohjeita. Virheitä ei tullut yhtään ja aika pari sekkaa alle ihanteen ;oD Sija 5/29.

Tosi tyytyväinen oon Pipan hienoon keppien etsimiseen. Putkesta tultiin just meen vaikeammalle keppipuolelle, mutta menin putken toiselle puolelle ja sillä sain koiksun vedettyä sopivampaan paikaan aloittaa kepit :o) A:n alastulo hallittu !! :oD  Keinulle meno rauhallinen kuten myös siltä matkan jatkaminen ;oD Tuolla keinulle menolla varsinkin oli kova vauhti, mutta saatiin jarrutettua. Puomia radalla ei meen onneks ollut ;o)

Radan jälkeen saatiin Siniltä (joka teki Pipan isosiskon Minnin kanssa samaiselta radalta nollavoiton, jeeee!!!!!!!!!! Onnea!!!) kommenttia, että Pippa on tosi hyvä. Munkin alkuradan ohjaus ok, mutta Sini ihmetteli, miten Pip voi mennä noin hienosti, ku mää myöhässä. Pippa on erikoislahjakkuus ja kiltti ;o) Se kuulemma oli pikkusen hidastanut vauhtia, ku multa ei kuulunut ohjeita ;o) Miten ihmeessä mää voisin kehittyä Pipan arvoiseksi? :o/