Tänään lähdin heti töistä päästyäni Hossuun koirusten kanssa, ja siellä treffasimme Tuulan lagottolaiset. Rokki harkkasi pikkasen. Aloitettiin simppelillä jaakotuksella, missä Roks meinas lähteä ite etsimään seuraavaa estettä, ku ei ensin tajunnjut. Sihahdin sille pienen merkin, ni meni upeasti. :o) Vinokepit ihan mahtavat! Persjättö taasen, ja nyt jopa suht onnistuikin, kun en väkisin koittanut trehdä toista heti perään. Paussin jälkeen keinu, jossa Roks vähän jarrutti. Tuula namitti nopeasti laudan laskettua, ni johan jäi jarrurukset. Sitten rengas+puomi+hyppy+hyppy+A+hyppy. Hienoa menoa, vain A:lla pojan peba heitti oikealle. Siispä jankkasimme A:ta tarpeettoman kauan, Romppanen alkoi melklein väistää mua :o/  Tuulan ohjeistuksella saatiin loppuun mallikkaat pari A:ta. Ja vimpaksi tuo äskeinen "rata" toiseen suuntaan.

Pippa teki merkkiä ja noutoa. Merkkejä oli kolme, ja nyt oli flik sen vertta kiihkeä, että ei kuunnelliut mua täydellisesti, ihan ok silti. Noudossa kuukui sekä hauketta että murausta. Nassi oli odottanut niin pitkään autossa Rokin agiloidessa, ettei ees kävelystä rauhoittunut tarpeeksi, siksi näin. Loppuun saatiin kuitenkin oikein kaunis kapulan palautus ilma meluja. ;oD

Kuudeksi mentiin Roksun kanssa Lännen Vinttikoirain reeneihin. Ja taas mulla oli kuuma koira! Roks pääsi hommiin taas heti ekana. Haukku raikasi, ku se jahtasi muovikassipupua. Osallistujia oli niin vähän, että kuljeskeltiin lähistöllä hetki ja ilmoitin Rokin juoksemaan toisen kerran. Sama hodarius. ;o) Lopussa Rokki heittäytyi vieheen perään ja meni ihan kylelleen, jopa viehekoneen  käyttäjä ihasteli pojan antautuneisuutta harrastukselleen. ;o) Roks on aivan hulluna tohon hommaan. Ja nyt selvisi, että makkaramaastot juostaan tänä vuonna Porissa, mut luulisin meen pääsevän sinne. Pannaan se ainakin kalenteriin.

Tilasin Pipalle hierojan, vaikkei typykässä mitään vikaa okkaan. Otetaan varman päälle, ku koko aika on pieni pelko Pipan käpäläistassun takia. En edes muista, koska se olis viimeks oireillut ja Pippa on nyt saanut huidella metsässä muitten koirien kanssa. Aiemmin se oli satavarmasti etuosasta jäykkä pehmeässä metsässä juoksemisen jälkeen. Hullu-minä oon pienesti haaveillut, et jospa Pip ens kesänä vois agiloida mun kanssa. :o)