Kyllä niitä naudan putkiluita saa sittenkin kaupoista. :o) Tuula hankki jostain Kokemäeltä ja tilas mun koikuille saman tien. Nää on hiukan isompia kuin kivikyläläiset meen omasta osulasta ostetut, mutta paljon koirakauppalaisia pienempiä. Ja nämä uudet ovat kahden koiran raadin mukaan maultaankin oivallisia.

Annoin koirustimille tänään luut. Rokki innokkaasti alkoi heti jäystää omaansa, kun taas Pippa pettyneenä totesi saaneensa huonomman ja pisti sen verhon taa piiloon. Keittiöstä kuului voimakas rouske ja Pippa kuorsasi mun jaloissa makkarissa. Reilun tunnin päästä portsu tuli morjestamaan, joten aussilainen lähti hiipimäaskeleella katsomaan, josko sais itelleen Rokilla olleen paremman luun. :oP Rokki haistoi Pipan luun ja haki sen. Nyt kumpikin sai erinomaisen uuden luun, ja seurasi reilun puolen tunnin raju rouskutus. Siitä tietty tuli Rokille jano enkä ikinä oo kuullut pojun juovan niin isolla loiskeella. ;oD) Ja kauankin se joi, ennätys ehkä siinäkin. :oP Sitten se tuli tyytyväisenä masu luista ja vedestä pullottaen tirsailemaan tänne makkariin, mutta Pip ei voi nukuskella. Se järsii herkkuluutaan urakalla, mahtaako mennä yöhön asti.

Meillä on nyt pakkasessa upea kokoelma luita, ja meinaan antaa pari kipaletta per kirsu per viikko. Jos tällä vaikka saisi Vonsp-miehen anaalirauhaset tyhjentymään hyvin.