Meen ei pitänyt alun perin tuonne lähteä, mut halusin antaa Pipalle jonkin tosi mieleisen synttärilahjan ;o) Pippa siis sijoittu osakilpailujen yhteispisteissä maxi-kakkosissa ekaks suht hyvällä pistemäärällä, joten meen starttinumero oli nyt aikas loppupäässä. Eiliset kontaktisöhräilyt alko jo onneks unohtua ja otettiinkin TSAU-keskuksen pihalla muutamat hyvin hallitut puomit. Pippuri oli aikas väsynyt ja meillä kummallakin oli vatsa pikkusen kipeä. (Eilen ku palattiin kisoista ajettiin huonoilla mielin Auran ABC:lle Hessiin ja syötiin eri ruuat, Pip sipulittoman juustohampurilaisen ja mää kebabin, ei pitäs siitäkään johtua. Muuta normista poikkeavaa en keksi.) Eilen suihkasin Pippaa pari kertaa vedellä, kun huusi kisahallissa, tänään se oli kivan rauhallinen :o)

Mielikuvaharjoittelin ihan hillittömästi. Mietiskelin milleen palkintopallilla kättelen alemmalla olevia Janita Leinosta sun muita ;o) Suski kisas Jallan kanssa ja hän myös hauskutteli tällasilla ajatuksilla ;o) Näin Janitan menevän vessaan, eli heti kertomaan Suskille, että sen vatta sekasin, ku niin pelkää meen kohtaamista ;o) Tällaset hulluttelut oikeasti autto, oli suht rento meininki ja jännitti kivalla tavalla!!

Ite rata meni tosi hyvin. Pip kuunteli hienosti ja mikä parasta, hyvät hallitut kontaktit. (En saa odotuttaa sitä liian kauaa siinä, sillä oma tatsi katoaa ja se on niin korkeassa vietissä, et virheen riski liian iso.) Pari kaarrosta tais olla hiukan epätaloudelliset, mut hoidettiin homma suunnitelman mukaan. Yks rima tippu eli tulos oli vitonen ja aika vissiin yhdeksisen sekkaa alle ihanneajan. Voittajat eli loistavasti ohjannut Janita Leinonen ja Cosmo päästelivät radan kai kuus seittemän sekkaa nopeammin. Cosmo on kyl onnen koira, ku saa tuommosella ohjauksella agiliidellä.

Eilen oli melkoinen ketutus päällä, mut tänään pyörrettiin päätös heittää valkoinen liina kehään ;o) Oon niin toope, että pakko tehdä virheitä ja harmitella niitä, että opin mitään. Onneks Pippa on niin ihana ja kärsivällinen mun kanssa ;oD