Jälleen kerran kirjoittaminen jäi. Töitten takia ei meinaa ehtiä mitään ja tuntuu välistä työtkin jäävän tekemäti. Pikaisesti siis tämä viikko.

Tiistaina oli Rokilla tottelevaisuusryhmä koirakioskilla. Homma meni ok, hiukan enemmän intoa pojulle kaipaisin, mutta ehkä hyvä näinkin.

Kaikkinensa reenaaminen ollut niukkaa, sillä mulla on vakkarasti päänsärky jo heti herätessä ja unen laatu sais olla parempi. Kevätväsymystäkö tää mahtaa olla, oon ainakin tosi saamaton ja stressi siitä ei ainakaan paranna tilannetta. Pip tehnyt koiratanssijuttuja ja ollaan harjoiteltu etutassujen pistämistä padan päälle. Multa menee hermot, ni ollaan jouduttu siks lopettamaan pari kertaa. Muuten homma ok. :o) Rokki tekee enimmäkseen seuraamista, jättöjä ja se kans tuota patajuttua. Olis sillekin hyvä oppia pyörimään sen ympärillä, ni onnais kaikessa paremmin tuo takapään hallinta. Muutaman kerran Roks ihan puri kättä namia ottaessa, joten kotitottis sujuu kivasti. ;o)

Lenkkeily ollut vähän niukkaa, enempi sais liikkua. Saamattomuuden kiro kiusaa. :o/ Tänään Rokki sai olla pitkästä aikaa metsässä vapaana hiukan pitemmän aikaa, noin 20 minuuttia. Kyllähän se haisteli ja liikkui, muttei lainkaan pahat mielessä. :o) Ja ensimmäisen kerran Romppasen elämän aikana sen toisen etutassun polkuanturaisten välissä oli pieni lumipaakku! Porostimella on kauhea karvanlähtö. Furminoin sitä eilen, ja jos kaik karva lähtee, niin jätetään sitten 3.4. näyttely väliin.

Eilen oltiin Nokialla Meirän hallissa agiloimassa. Rokki oli yksin mukana, koska Tuula ja Leksu tulivat meen kyydissä. Pulistiin menomatkalla niin innoissamme, että ajettiin Huittisten ohi noin kakskyt kilsaa. Ehkä opimme tästä turhasta 40 kilsan ajosta jotain. ;o) Ehdittiin silti ihan hyvin. Hallilla oli kivaa, Rokkikin viitsi tehdä juttuja ja paikka häiritsi sitä selvästi vähemmän ku kuukausi sitten. Nopeita pääosin suoria pätkiä se teki hienosti, mutta enemmän ohjaukselliset pätkät se meni puolilaiskalla ravilla. Kontaktit tehtiin namiavusteisesti ja hienosti. :oD