Pitkästä aikaa oli maksiharkat pikkusen isommalla sakilla: meitä oli viisi ihmistä ja seitsemän koiraa. Kentällä oli valmiina eilinen MM-kisojen yksilöagirata, joten harkattiin sitä, loppuun vaan lisättiin omat aidat ja A. Hirveän kiva rata se oli ja nyt tokalla reenikerralla sujui hyvän sutjakasti ;o) Kerran Pips meinas pysähtyä ennen ylösmenokontaktia, muuten hyvät ja alasmenot melkein toiveitteni mukaiset :o) Pantiin rimat tappiin, mut ei tippunut ykskään, jesh!!

Toiseks tehtiin oma rata, jossa oli alussa irtoamista, siitä vastaanotto kepeille ja kaikki kontaktit. "Keke"-käskyn pitä tulla hyvissä ajoin ja mun pitä olla tosi rauhallinen kepeille mentäessä, sillä ekayrittämällä nassi päräytti viidenteen väliin. Pippa irtoaa tosi hienosti, etsii esteet ja suorittaa kyllä oikein, mun pitäs vaan olla rauhallinen ja luottaa, ni pääsisin pal pienemmällä juoksulla ja puuskutuksella :o) A:ta otin tarkoituksella kaukaa ohjaten, ja ihan ku Pips alkas ymmärtää, et ennen ei jatketa ku on 2 on 2 off, edelleen siis toivon homman alkavan sujua ilman alastulokontaktisanaa.

Illat alkaa pimetä jo hirmuaikaisin, viimeiset koirat oli jo aika hämyisellä radalla. Pakko kai alkaa siirtää reenit viikonloppuun muutaman viikon päästä. Onneks mulla on muutama ajoissa loppuva työpäivä, ni pääsee valoisalla treenaamaan. Hyppytekniikka kaipais huomiota ja kontakteja pitäs tahkota.