Aamukuudelta herättiin keittämään herkullisia broiskun sydämiä Pipan herkkueväiksi ja toki pakattiin mulle ihmisruokaa :o) Toimitin Pipan paprut muutama päivä sitten Poriin joukkueenjohtajalle, joten mentiin kisapaikalle vasta yhdentoista jälkeen. Melkein koko ajomatkan satoi ihanasti :o) Turkuun ja Piikkiöön päästäessä alkoi tappavan kuuma auringonpaiste eikä virvoittavista sateista tietoakaan. Olin niin varma sateesta, että ei ollut mukana Pipan häkkiä eikä autoonkaan voinut nassia jättää. Pippa oli siis mukana, kun käytiin tervehtämässä tuttuja. Toki vähän läträttiin lammikossa, jossa Pippa ui juhannusagiliitojen aikaan. Odotettiin ensin kolmisen tuntia paikallaoloja, sen jälkeen noin tuntia yksilöliikkeitä, rankka päivä.

En tiedä pisteitä, mutta paljon niitä ei saatu. Muutamat jutut meni ihan uskomattoman oudosti. Merkki on aina löytynyt ja se on yksi useimmiten treenatuista, kun niin helppo treenata. Nyt ei ennen ruutua eikä ohjattua löytynyt merkkiä kuin tosi monella lisäkäskyllä. Luoksetulossa Pippa tuli täysiä eikä harkinnutkaan pysäyksiä. Ne on aina olleet melko varmat, vaikka saisivat olla nopeammat. Kun saadaan lappuset ja kilpailukirja, pistän pisteet näytille.

Ei voi kuin todeta, että liian vaikea homma meille. Kuuma sää, liian monen tunnin odotus (meistä kumpikaan ei kestä odotusta), kova häiriö (kehät aivan kiinni toisissaan, muitten kehien käskyt kuuluivat varsin hyvin), jännitin itse hiukkasen ja Pipalla taisi olla tosi paha olo. Se repukka oksensi aika kasan nameja hiukan ennen lähtöä kotiin. Silti se oli tosi hyväntuulinen ja reipas sekä yritti kovasti kehässä. Hieno tyttö :oD

Pip nukkui melkein koko kotimatkan ja oli kotona sen verran rauhallinen eikä juurikaan läähättänyt, joten päätettiin lähteä uimaan. Tehtiin enkka, uitiin puoli tuntia eli matkana likemmäs kilometri!! Hienosti Pippuri jaksoi ja sen jälkeen viiletti vielä nautinnollisesti pitkin isoa nurmikkoa pallo suussa. Ihan ku sen olo olis lopullisesti helpannut tuosta viileästä vedestä :o)


Jospas saataisiin piirinmestaruustokoissa enempi onnistuneita suorituksia. Panin eilen ilmoittautumisen postiin :o)