Lenkillä käydessä on harjoiteltu edelleen eteenmenoa, ja se onkin sujunut tosi kivasti :o) Kun en saanut puhua, tuli automaattisesti yli viikon tauko ja tais tehdä hyvää. Nyt ollaan tehty vähän ja onnistunut joka kerta ;oD Taiturinassi tuo Pippanen! Kaukkarit on vaikeat, joten niitä koitetaan tehdä ainakin pikkusen joka päivä. Pientä etenemistä niissä vaikuttas olevan :o( Tarvii tehdä käsinerkit sellasiks, et "työntävät" Pippaa taaemmaks :o) Seuraamista kans hyvin vähän, lähinnä oikean kohdan palkkaamista, kun plikalla on kiire ja tahtoo edistää, onnistunut ok :o)

Tänään keskiviikkona pääsinkin yllättäin ajoissa töistä ja eikun jälkeä tekemään :o) Tein sen turhan runsaspuiseen metsään, meinas mennä hermot liinan kanssa, mut lyhyttä liinaa kun pidin, ni homma rauhottu. Nyt vanhensin jälkeä liki tunnin eli en voinut laittaa jäljelle namia, ja se selvästi teki jäljestämisestä epätarkempaa. Pitää kysyä valokuvaliikkeesta filmirullakoteloita, niihin namia ja piiloon jäljelle, ni saadaan motivoitua nokka pysymän jäljellä :o) Pituus oli puolisen kilsaa vaihtelevassa maastossa, jäkälämettää, risumettää ja hiekkakuopan reunaa. Vauhti oli melko sopiva, mutta tarkkuutta tosiaan olisin kaivannut aavistuksesn lisää. Kepit nousi komiasti ;oD

Käytiin Prismassa ja nyt mulla on kompassi :o) Voin alkaa piirtää jälkikartat, ja saadaan paremmin treenattua kulmia, eikä kartan mukaan tehdessä tarvi pelätä tekevänsä ainakaan silmukkaa.

Maanantaina oli Kaitsun vetämät agiharkat ja tehtiin pientä rataa ja kinkkisiä keppien aloituksia. Kun raaskin olla rauhallinen ja poissa tieltä, Pip kyllä tiesi tarkalleen, mitä tehdä, jopa kovassa vauhdissa ;oD Pakko mainita meen viime kisojen ongelmasta, mikä tapahtui myös nyt harkoissa. Pers ei meinannut pysyä maassa startissa :o/ Menin kerrankin kehottamaan Pipan istumaan pariin kertaan, mutta kun ei niin ei sitten. Käskin lähteä menemään ja lähdin juttelemaan treenikavereitten kanssa. Muutaman minuutin mietittyään Pip oli uus koira, malttoi hienosti odotella :o) Tää oli muistutus mulle, että pitää muistaa heittää nassille välistä namia suuhun, kun aloitus hyvä ja rauhallinen!!