Nyt taitaa mun tietokoneeni vedellä aivan viimeisiään. Pakkasin sen mukaan ja nyt ollaan mun veljen luona, sillä ite en uskaltanut enää masiinaa käynnistää. Kuvatiedostot siirtyvät parhaillaan ulkoiselle kovalevylle ja muutamat tekstitiedostot pitää sen jälkeen vielä laittaa sinne. Mää oon vieressä veljen perheen koneella. Pitääpi mennä ostamaan uus läppäri, koska velipoika sanoi muutamien koneen oireitten kielivän kovalevyongelmasta. Ihanaa, että näyttäisin kuitenkin saavan kuvat turvaan, oli näet f-securen toiminta sellaista, että raisua virusta jo pelkäsin. Nyt pikapäivitys viime ajoista.

Koirusten kanssa ollaan puuhasteltu. Pippa on ajanut jäljen ja verijäljen, hyvää työtä kumpikin. Rokilla kaks noin 200-askelista, keskittymistä haittasi kummallakin ötökät, muuten suht ok. Pippa tokostanut innolla: kaukkarit välistä hienoja :o), pysäyksiä, pientä seuraamista ja jättöjä, upea ruutu kerran. Rokki tokostanut myös: eteenliimautumista, sivulle, paikallaan pysymistä, "ruuduntapaista", jättöjä. Lyhyitä sessioita, jotta oikea ilme säilyy. Rokki agiloinut: parempia kertoja ja vähemmän hyviä. Maksimissaan viis estettä. Keinua tehdään varovasti, ei takapakkeja, superrauhallisesti lasketaan, riittää jo yks avustaja. Putkeen poju suhahtaa hienosti. Välistä Ronspu pakkaa hyppäämään siivekkeen yli, paljon tekniikkaa pitää tehdä ja palkata hyviä aidan etsimisiä. Kontaktit ok, nyt pannaan namilautanen alastulolle just oikeaan kohtaan, ni ei peffa lennä sivulle. Mun pitää olla tosi rauhallinen, mut kumminkin innostava agikentällä, vaikeaa. Kaks takapakkia tullut: yhteen kohtaan on joku koira merkannut, ni Rokki on lirauttanut siihen myös, keskeytin kummankin kerran. Ottaa hirveästi päähän. :o( Haaveilen Roksulle kastrointia, saattas toi vähentyä hiukan. Seuran vinokepit saapuivat vihdoin ja Rokki pääsi esimerkkieläimeksi, kun Pohjanpalon Pasi opasti keppien opetusta niitten avulla. Jipii, saadaan vihdoin alkaa opetella keppejä!

Rokki on pääasiassa hihnassa. Yhtenä päivänä tulivat Marianne ja Mila-x-rotuinen Harjavaltaan meen kanssa lenkille. Koirat juoksivat kolmisen varttia yhdessä, ja sit alkoi Mila ottaa pientä etäisyyttä, ni varmuuden vuoks pantiin hihnaan. Superhyvä mieli jäi lenkistä. Tänään oltiin taas Milan kanssa metsällä samassa paikassa. Vartti meni kivasti ja sit sai Rok riistan hajun ja häippäs. En huutanut perään, ja se tulikin ehkä puolen minuutin päästä takas päin. Huusin sitä jo kaukaa ja kehuin, ni häippäs takas. Opin tästä eli menin piiloon, ni seuraavalla kerralla tuli vilkaisemaan, ja tarvikin tulla kunnolla etsimään. Pieniä hetkiä oon antanut olla metsällä vapaana, yleensä sellaisessa näkyvässä kohdassa ja ollaan paikallaan, sujunut ok. Ollaan paljon lenkkeilty Tuulan ja lagottojen kanssa.

Pipan tassu tuli kerran jäykäksi, kun pääsi ihan pienesti jahtaamaan Ninjaa. Se oli siis yhden makuulta nousemisen ajan jäykkä, ontui yks tai kaks askelta. Muuten se on ollut kunnossa, vaikka minimaalisesti leikkinyt Rokin kanssa ja Leksua tais jahdata pienen matkaa.

Seuraava päivitys joskus hamassa tulevaisuudessa. Pyysin jo nimpparilahjaksi veljeltä konsultaatioapua uuden koneen ostossa. :o) Sit voin ehkä yrittää päivitellä aavistuksen tehokkaammin tätä blogia, jos sen pian hankittua saan.