Siis Rokin hampaat :o/ Kaks keskimmäistä alaetuohammasta on poissa. Muuten löytyy kaikki maitihampaat ja tuntus olevan aikamoinen tarve käyttää niitä :o) Rokki muutoin alkaa olla aikas koivekas, ne kasvaa pituutta oikeen kunnolla. Pistin Salmen viikonloppuna ottamat kuvat tuonne Rokin sivulle. Ja jonain päivänä pistin sinne myös kilot ja sentit, jotka pitäs huomenna 16-viikkoispäivänä muistaa taas punnata ja mitata. Taitaa siitä tulla isokokoinen äjjä :o)

Eilen kuultiin Romppasen ampumaradalta laukauksia, ja nyt ei Pippa ollut mukana. Pojan piti siis itte huomata, ettei ne kaada maailmaa :o) Ei stressannu hiukkaakaan.

Hankittiin uusia patukoita, ja reenailtiin saalisleikkiä. Pippa on varsin osaava ja hyvin menee, mää vähän opettelen. Rokin kanssa ei oikein sujunutkaan. Se ei halunnut irrottaa edellisestä patukasta ja metsän hajut, kävyt sun muu pakkaa kiinnostamaan liikaa. Tuo siis eilinen tilanne. Tänään koitin huopaleluilla saada pojua leikkimään. Nyt sitä ei kunnolla kiinnostanut ottaa lelua. Roks ei ole valmis tähän leikkiin, pitää hulluttaa sitä :o) Päätin alkaa yksin ensin pilettää patukan kanssa niin, että se varmasti kiinnostuu. Sitten heitto, juoksen ja toivon sen tulevan perässä (tänään tuntui tulevan kivasti lelun kanssa perään mun juostessa), mahdollisesti otan patuskasta sen verran kiinni, että se saa voittaa mut pienellä ravistuksella. Siis motivaatiota leluun etsitään, ja koska Rokki kumminkin tykkää kantaa tavaroita, luulisi tuon onnaavan.

Turhan kiirettä pitänyt, joten melkein vallan koikut olleet yhdessä lenkillä. Suurimman osan ajasta Rokki seuraa ja ihannoi Pippaa. Pip alkoi kakata, ni siltä seisomalta väänsi pikkumies myös torttuset. Kahta höpsöä köyryselkää siinä sitten odottelin :o)  Muutaman kerran Roks tullut tosi kivasti morjestamaan mua, vaikka Pipsukka muualla. Poju on aivan hulluna hiekkakuoppiin, aika hauke ja vauhti ;oD