Raastavan aikainen aamulähtö, Tuulan ja Mallan nouto ja suunnaksi Lempäälä.  TamSK järjesti tänään kahden startin agikisat ykkösille ja kakkosille. Tuomari Esa Muotka. Eka kisa on maksiykkästen hyppäri, joka oli kivan helppo rata. Ohjasin kai kohtuullisesti eikä Roks tehnyt virheitä. AIkakin riitti (etenemä 3,88m/s), joten nolla. ;oD Rokki hieman häiritsi pitkän sivun ihmiset ja koirat, mutta onneksi reagoin äkkiä ja matka jatkui juosten eikä kävelynä. :o) Toisella eli agiradalla olikin kaikki kontaktit ja radalla kolme kinkkistä kohtaa. Nyt oli alku Roksua epäilyttävien ihmisten ja koirain reunalla, mutta alkukiihkossa selvittiin jotenkin niistä. :o) Kaikkineen kivaa etenemistä poronpojalla enkä ite sössinyt Rokille virheitä. Etenemä oli nyt 3,38m/s, mikä riitti miinusaikaan eli nollaan. :oD Pomppis siis teki tuplanollan ja sai vielä sertin ja nousun kakkosiin. :o)

Roks näki pitkästä aikaa velikoiransa ja Ihkun, joille kummallekin piti murista miehekkäästi. Ja murisipa Rokki myös Piialle, kun tämä meni auton taakse morjestastamaan portsua. Onko se muka aikanut vahtia autoa, vai kokiko se ehkä nopean luokse tulemisen jollain tapaa uhkana, ei ymmärrä poronaivoja, ei. Autosta tultuaan se oli ihan tavallinen Piialle ja tais muuten silloin muristessa häntäkin heilua, outo eläin.

Pip sai olla kotona, koska kiihtyisi liikaa autossa odotteluun. Pupulaisen tassu on akupunktion jälkeen ollut hyvä, ei vielä kertaakaan ontumisia. Pyritään päivittäin useampaan lyhyeen lenkkiin, ku lienee sille parempi.

Rokilla muutoin oli keskiviikkona AgilitynLumon harkat, joissa koikku teki ihan hienosti, mutta ohjastaja unohti radan liian monta kertaa. Miten ihmeessä, ku söin lounaaksi paljon hyviä aivoja ruokkivia rasvojahappoja savulohen muodossa. ;oP