Vihdoinkin sai perustettua Pipalle blogin ja hiukan verran itsellenikin.

Vuodenvaihde sujui kovin rauhallisesti. Oltiin serkulla kylässä ja Pippa keskittyi makoilemiseen ja ehkä vähäsen kerjämiseen ja tuskin edes huomasi pamauksia. Välistä sitä pöhisytti vähän, en osaa sanoa, oliko stressaamista ilotulituksesta vai muuta pöhköyttä.

Aamulla koiruus pääsi tunnin metsälenkille Grösan kanssa. Plikkojen leikkiä vähän rajoitettiin, koska Pip on vielä toipilas. Siltä poistettiin katkennut, tummunut hammas 29.12., ja sillä on siis edelleen sulavat tikit suussa ja antibioottikuuri kesken.

Illalla käytiin koeajamassa Messarista ostetut uudet huskyvaljaat. Tavoitteena olisi saada kumpikin, sekä koira että omistaja hieman parempaan kuntoon. Pippa lähinnä kiinteämmäksi ja mut kevyemmäksi, kiinteämmäksi ja kestävyyskin sais parantua. Hölkkä alkoi huonosti. En muistanut, miten valjas puetaan päälle, meni kai viisi minuuttia keksiä se. Koskakohan ollaan edellisen kerran juostu juoksuvyön ja valjaitten kanssa??, Pip oli ihan unohtanut koko puuhan. Taisin jopa talloa sen tassun alkusähellyksessä. Jotenkuten hölkkä alkoi sujua paitsi Pippa ei vetänyt ja perässäjuoksijalta meinasi happi loppua ;o) Hällä väliä, ainakin aloitettiin uusi vuosi reippailulla :o)