Ei alkanut tämäkään päivä reippaasta. Aamulla vain vartin pikaulkoilu radan varressa. Yhden jälkeen lähdettiin Hossuun, missä alkuun ja loppuun vartin kävelyt. Siinä välissä tein Rokille hyppytekniikat: okseri, kaks hyppyä, viiden hyppysarja ja neljän kasvava sarja. Rokilla kova hiki, mutta teki kaikki pyydetyt. Pippa haki metsästä mun piilottaman tunaripalikan kaks kertaa ja kerran tasamaanouto 250 grammasella puisella kapulalla. Lisäksi namitin sitä likellä pysymisestä ja kontaktin pitämisestä. Oli meidän vimppa harkka ennen tokoa. Tai siis luulin niin.

Koko päivä oleskeltiin lähinnä kotona ja koitettiin pakoilla kuumuutta. Alkuillasta Pip tuli mun viekkuun sänkyyn, missä olin lukemassa. Siltä valui melkoiset kuolat kummastakin suupielestä. Pelästyin, ku eihän se ees kerjätessä oo tollanen. Monessa kohdassa lattiaa oli kuolalammikkoja, näissä pupsi oli kai makoillut. Tutkin Pipan ja soittelin muutamille tutuille. Flik oli koko aika kuitenkin ihan rauhallinen, rento ja nälkäinen, joten ei suurta hätää luultavimmin. Suihkutin sen vatsan ja käpälät kylmällä vedellä ja annoin nutrisaliakin. Se oli juossut Roksun kanssa metsässä aika paljon, mutta miten se vaikuttas vasta tunteja myöhemmin. Mitään en siitä löytänyt, ei aristuksia ja pisto- tms. jälkiä. Normaalia enemmän sillä oli ilmavaivoja, mahtaako voida noin vaikuttaa. Vajaan tunnin typykkä kuolaili ja sen jälkeen on vaikuttanut tavalliselta. Peruin huomisen tokon. Jos tänään on kipeä, ni ei pupuliini huomenna jaksa tsempata 25 asteessa. Ja ku Pippa tekee aina kaiken täysillä ja niin hyvin ku osaa, ni en halua sen stressaavan yhtään sellaisista, jos epäilenkin olevan puolikuntoinen. Harkitaan tokoa taas ens vuonna. :o)

Toivottavasti tää oli vaan mun luulotautisuutta ja Pip ihan terve. Nytkin se on tosi rauhallinen, makoilee tyytyväisenä eikä kuolaa yhtään. Jos se on huomenna kunnossa, voisin harkita menoa Hossuun, jossa Marko Koskensalo pitää jotain tottisseminaaria.