Tänään treffattiin lagottosakki aamuyhdeksältä Järilässä. Yllättävän lämmin ilma oli, vaikka viilenevää luvattiin. Tehtiin päälle tunnin lenkki. Mulla oli taas paahtoleivän palasia mukana ja karvapullasorsat himosivat niitä kovasti lammella. ;o) Tällä kertaa Rokki etsi melkein koko lenkin ajan jotain, se huiteli muutaman kerran näkymättömiinkin. Kerran oli viis minuuttia pois ja kuului aika haukku matkan päästä, mahtoiko tyyppi löytää linnun.

Päivällä taas vain laiskoteltiin, kun oli sen verran lämmin. Iltaa kohti onneks alkoi viiletä ja alkuillasta alkoi sataa. ;oD Agireenit peruuntuivat, mutta oltiin kolmisin Pispun ja Roksun kanssa käymässä Hossussa. Ensin kävelylle, jossa jo sade kasteli. Sitten Pip meni autoon ja tein Romppaselle kontaktiharjoitteen. Minipöydän päälle vanhan puomin alastulo ja siinä paljon toistoja. Viritin makkaran palaset purkkeihin. Roks oli hihnassa, 2on2off-asentoon ja siitä annoin luvan mennä edessä parin metrin päässä olevan purkin luo. Purkki oli esim. vitamiinipurkki, jossa oli reiät, että olis kiinnostavampi ja haisuisempi. En oo varma, tajusko Roks kunnolla. Se piti muhun hyvää katsekontaktia, ku ois pitänyt mennä kiihkeästi purkkia tuijottamaan. Alkoi se kumminkin etsiä paikan, mut kulku kontaktilla jotenkin epävarmaa. En osaa tällaista, en, mietittävä tarkasti, milleen tästä saadaan Rokille mustavalkoisempi juttu.

Paikalle tuli mitteli-ihminen, joka on kovin kiinnostunut porosista. Rokki kävi rapsutettavana ja odotteli, kun jutustin tyypin kanssa reilun tunnin. Pippakin pääsi lopuksi ulos autosta tarkastamaan tilanteen. Jos huomenna on sopiva jälki-ilma, saattaa tää poroista kiinnostunut tulla meen kaveriks ajamaan jälkiä.

Posti toi Pöytyän näyttelyn kirjeen. Pomppu on numero 124. ;o) Ainakin yks toinen valiouros siellä on, huomasin lapikas-foorumista. Täytin Kiikoisten näyttelyn 8.8. ilmon ja vein tänään postiin. Ja päätin, et Köyliön 11.9. näyttelyyn mennään myös ja se saa olla näytelmäsetin viimeinen.